Franja TV3

Diumenge, 26 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
10.30
Signes dels temps
Bisbes auxiliars de Barcelona
L'Església de Barcelona compta amb dos nous bisbes auxiliars. Sergi Gordo té 50 anys i era secretari general de l'arquebisbat de Barcelona. Antoni Vadell té 45 anys i era vicari episcopal per a l'Evangelització del bisbat de Mallorca. El programa els entrevista per saber qui són i què pensen els nous bisbes i com és el nou equip de govern del cardenal Joan Josep Omella.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
13.05
Polònia
María Dolores de Cospedal busca venjança per la broma telefònica dels humoristes russos. Per la seva banda, Marta Rovira nota fenòmens paranormals després de les declaracions que va fer sobre les amenaces de l'estat espanyol. I després que Barcelona s'hagi quedat sense l'Agència Europea de Medicaments, el govern espanyol es pregunta si ha estat una victòria o una derrota. A més, Carles Puigdemont rep la visita d'Ernesto Ekaizer.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
Espai de zàping televisiu elaborat per l'equip d'Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: El pregó
Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90 i ara enemistats, han estat contractats per anar junts a fer el pregó al seu poble natal, Proverzo. Les seves intencions d'arribar, guanyar els diners i sortir corrent es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.15
Tarda de cine: La conspiració del silenci
Frankfurt, 1958. El jove fiscal Johann Radmann intenta obrir-se camí a la fiscalia. Un periodista el posa sobre la pista d'una trama molt fosca. Algunes de les esferes més altes del govern estan involucrades en una conspiració per amagar crims comesos pels nazis durant la Segona Guerra Mundial.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.15
Els misteris d'en Murdoch
El dia de l'infant
L'inspector Murdoch es veu sorprès per un atracament mentre estava sol·licitant un préstec en un banc. La desaparició de dues plaques per imprimir bitllets en presència seva posen en dubte la seva reputació. El robatori és ple de misteris. En saltar l'alarma, les portes del banc es tanquen automàticament, i això vol dir que ni el lladre ni el botí no han pogut sortir de cap manera de la sucursal.
Sèries
Durada: 50'
20.05
Al cotxe
L'humorista Jair Domínguez i els actors Francesc Orella i David Verdaguer han format part de la programació setmanal de TV3. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània perquè els espectadors els coneguin més bé.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
El negoci de la sang
Una part de les donacions de sang que es fan cada dia al món es venen a empreses que n'aprofiten el plasma per fabricar medicaments. Aquest reportatge fa un recorregut entre Suïssa i els Estats Units per descobrir com es fan aquestes donacions de sang i veure les diferències en els controls als donants que hi ha en un país i en l'altre.
Altres
Durada: 40'
22.40
Economia en colors
El que no es veu
Sovint es prenen decisions econòmiques sense tenir en compte les conseqüències que generen. Amb el pare de Quico el Progre, José Luis Martín, s'explica l'efecte Barbra Streisand, que va comportar la retirada d'una portada d'El Jueves amb els reis d'Espanya en posició compromesa. I amb Javier de las Muelas es descobreix què els va passar als anglesos a l'Índia, a més d'inventar el gintònic.
Altres
Durada: 55'
23.35
Quan s'apaguen els llums
Joan Gaspart
El programa parla aquesta setmana amb Joan Gaspart. L'expresident del Barça explica, entre altres curiositats, que per fitxar Ronaldo es va disfressar de cambrer. També explica que li va tocar comunicar a Cruyff que no continuaria d'entrenador, i que John Lennon va actuar a la Monumental amb els seus pantalons posats.
Altres
Durada: 60'
00.35
Gol a gol
Versió reduïda del programa amb els millors moments del partit que han jugat el Barça i el València.
Esports
Durada: 70'
01.45
Pel·lícula: Fill de Caín
Nico Albert és un adolescent amb un caràcter peculiar, una intel·ligència excepcional i una única obsessió, els escacs. El Carlos i la Coral, preocupats per l'estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán. El Julio s'endinsa en l'inquietant món del Nico i en les complexes relacions d'aquesta família aparentment normal.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.10
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.10
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.10
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.55
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 5'