Franja La 2

Diumenge, 26 novembre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
CNDM: Música ficta (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
La fe y la ciencia por un mundo mejor
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Origen de la caligrafía árabe
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Repair Café
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Una decisión original
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Acójase al peregrino
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Colegio Escuelas Pías de San Fernando
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
La hermana de Baní
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Huellas terrestres vistas desde el cielo
Land art, arte misterioso y efímero
El land art és un art fet a escala del paisatge. Aquest moviment de l'art contemporani utilitza materials naturals com la fusta, la pedra, l'aigua, la terra i la sorra. Per descobrir el land art el programa viatja al voltant del món a través d'unes obres espectaculars vistes des del cel.
Documentals
Durada: 50'
12.50
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.20
Japón salvaje
Honshu
Sèrie documental que explora el costat salvatge del Japó i mostra com la vida, humana i animal, s'ha adaptat a viure al costat de les grans forces de la natura, des de volcans i terratrèmols a hiverns salvatges i estius amb tifons.
Documentals
Durada: 50'
14.10
RTVE responde, el programa de la defensora
El defensor de l'espectador obre una finestra a l'emissió per respondre els dubtes i queixes dels espectadors.
Informatius
Durada: 35'
14.45
El expreso de los Balcanes
Croacia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou El amazonas de Oriente: La fuente de la vida, El amazonas de Oriente: El regalo de la tierra i El amazonas de Oriente: Equilibrar la balanza: Els reptes de la vida en aquest sistema fluvial salvatge poden semblar excessius. En aquest episodi s'explora com l'enginy humà està aconseguint equilibrar la balança entre l'economia i l'ecologia al Kinabatangan.
Documentals
Durada: 150'
18.45
El señor de los bosques
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
La gran llanura panónica
El programa deixa Budapest per jugar una partida de paintball en una antiga base de l'Exèrcit Roig. Després es recorre la plana panónica, l'extensió de prat més gran d'Europa.
Documentals
Durada: 30'
19.45
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Toledo
La capital castellanomanxega protagonitza el lliurament d'aquesta setmana. La catedral, el barri del Call, les sinagogues i les vil·les no falten en aquest recorregut per l'anomenada ciutat de les tres cultures.
Documentals
Durada: 50'
20.35
Órbita Laika: se mueve
Nach-Ingredientes
El raper, poeta, escriptor i actor Ignacio Fornés, més conegut com a Nach, va al programa per ampliar el vocabulari científic de les seves rimes. A més, Nach, que rapeja un tema de tints científics, s'endinsa en un tema fascinant, els ingredients de la vida.
Altres
Durada: 55'
21.30
Cachitos de hierro y cromo
Gentlemen
El programa recorda aquells cantants i solistes masculins que van omplir els escenaris amb un estil únic.
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: La punta del iceberg
Una gran empresa multinacional es veu sacsejada pel suïcidi de tres dels seus empleats. Sofía Cuevas, alt càrrec de la companyia, és l'encarregada de dur a terme un informe intern que intenti aclarir els fets. Durant les trobades amb els treballadors va descobrint abusos de poder, mentides encobertes i un ambient laboral malaltís.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Pel·lícula: El paraíso ya no es lo que era
La Mercedes, la Mª Ángeles i la Carmen necessiten escapar de l'estrès de la feina, d'un divorci i d'una existència grisa i avorrida, respectivament. Les tres somien tenir una aventura amorosa en un país exòtic, per la qual cosa van a Tunísia, la terra dels contrastos, dels deserts i també de les platges.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.05
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 90'
03.35
Pel·lícula: La Dama de Cao
Documental que mostra els estudis antropològics propiciats per la Fundació Wiese referents al descobriment de la Dama de Cao. La investigació argumenta que es tracta d'una troballa única, ja que avui dia es creu que va ser l'única dona governant que va tenir l'antic Perú.
Pel·lícules
Durada: 55'
04.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 90'