Franja La 1

Diumenge, 26 novembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.00
Comando actualidad
El valor del agua
En l'any més sec de l'última dècada, els reporters recorren Espanya amb el rebut de l'aigua a la mà. Un de cada cinc litres no arriba a l'aixeta. El de l'aigua embotellada és un negoci que no para de créixer, i es paga per ella fins a 1.000 vegades més del que costaria l'aigua de l'aixeta. Les càmeres del programa capten imatges mai vistes, com cementiris que han sortit a la superfície per la sequera i pobles fantasma que han emergit amb la falta d'aigua.
Altres
Durada: 65'
10.05
MasterChef Celebrity
Els quatre finalistes s'enfronten a dos reptes molt complicats. Del primer en surt el primer finalista i de la prova exterior el segon. Els dos vencedors es veuen les cares en el gran duel final, en què lluiten pel títol de segon MasterChef Celebrity d'Espanya. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 235'
14.00
Flash moda
El programa d'avui rep dues actrius amb registres molt diferents, Amaia Salamanca i Elisa Matilla. Dues dones d'avui que comparteixen amb els espectadors els seus secrets de moda i bellesa. L'espai també explica què és el més nou en decoració i disseny d'interior.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El mensaje
La Susanne decideix escriure una carta suplicant trobar l'amor i ficar-la en una ampolla. Més tard coneix un home que li desperta interès a través d'un correu electrònic.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Los hijos de mi hija
Ernst Blessing, el jutge de ferro acabat de jubilar, rep la notícia que la seva única filla, a qui no veu des de fa 16 anys, ha mort en un accident de trànsit. Tot i que no coneixia l'existència dels petits, s'ha de fer càrrec dels seus nets, el Dilo i la Hewi, mentre el seu pare sigui a l'hospital.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Dream Hotel Africa
Markus Winter comença el seu mandat com a director general del grup d'hotels de la seva família vienesa a Sun City, a l'Àfrica. Un amic que és vidu s'allotja allà amb els seus tres fills petits, que estan obstinats a buscar-li una nova esposa.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: The Amazing Spider-Man I
Per a Peter Parker no hi ha res millor que ser Spiderman, però sap que té un preu, ja que és l'únic capaç de protegir els conciutadans novaiorquesos. Amb l'aparició de l'Electro, el Peter ha d'enfrontar-se a un enemic més poderós que ell.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.15
Pel·lícula: Contact
L'Ellie treballa en un programa internacional de recerca d'intel·ligència extraterrestre, el seu desig infantil més fervent. La seva fe cega minva el seu prestigi científic, fins que un dia capta un senyal de ràdio procedent d'una estrella remota.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.30
Pel·lícula: La memoria del agua
La Isabela va ser un balneari proper a Madrid que va existir fins a mitjans del segle XX. L'esdevenir dels seus membres, així com dels que van gaudir dels seus banys, jardins i construccions, permet retratar una societat de luxes, passions i costums burgesos on es forjaven multitud de sentiments, desenganys i, encara pitjor, el futur de canvis ineludibles per a Espanya.
Pel·lícules
Durada: 155'
05.05
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 55'