Franja TV3

Dimecres, 23 maig de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Joan Tardà, portaveu del grup d'ERC al Congrés dels Diputats, mentre es manté la incògnita de què farà el PNB a la votació dels pressupostos generals de l'Estat. També es conversa amb Jordi Nieva, catedràtic de Dret Processal de la UB, després que el tribunal de Schleswig-Holstein hagi mantingut la negativa d'extradir Carles Puigdemont per delicte de rebel·lió. Més tard, Juan Soto Ivars parla de la realitat de les xarxes socials i del món virtual, i se sent el testimoni de tres mestres, un d'ells jubilat, sobre com els afecta personalment que rebin acusacions d'adoctrinament o que se'ls posi en qüestió en l'exercici de la seva professió en l'actual context polític.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Aletes de pollastre amb salsa barbacoa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Eva intercedeix pel Litus davant del Jordi i la Sílvia. A la Sílvia li sap greu que el Jordi sigui dur amb la seva amiga i vol disculpar-se, però descobreix una cosa que fa que canviï radicalment d'opinió. Paral·lelament, el Cesc està aconseguint trepitjar la Sandra i sobretot la Gemma, tot i que el Miquel l'avisa que no vol joc brut. El Miquel, per la seva banda, no troba justes les condicions que el David vol imposar a l'Anna, i passa a l'acció. Però l'Anna ho és tot menys llesta. I el seu pare, el Jordi, encara ho esguerra més.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Javi Bastida, el reporter més divertit de la televisió de Múrcia, s'enfronta a les seves pròpies pífies al Pressing APM?. A més, en un altre capítol d'Els catalans fan coses, el Peyu descobreix uns nois de l'Hospitalet de Llobregat que són uns cracs ballant sobre l'escenari, els Street Squad. D'altra banda, s'emet el comiat més emotiu d'Andrés Iniesta, la prèvia de la final de la Champions que pot guanyar el Reial Madrid, un discurs molt polèmic i un jurat molt estricte, i es balla amb l'Sputnik més animat.
Altres
Durada: 40'
22.35
Joc de cartes
El millor restaurant familiar del Vallès
El Vallès és l'escenari de l'episodi dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Marc Ribas coneix el Xavier, de La Masia, un restaurant amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de Bertí; la Mireia, del Can Farell, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil; el Julià, del Portal Vell, on ofereix la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família, i la Katy, del Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana.
Altres
Durada: 75'
23.50
Joc de cartes
Cuina marinera del Garraf
En aquesta ocasió Marc Ribas va a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca del Garraf. Per això comparteix àpats amb el chef videoblogger Pablo Albuerne, de La Zorra de Sitges; amb Marc Fauste, de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants, i amb Àlex López, propietari d'El groc, i Jonatan Díaz, del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 75'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Gran reserva
Còmics. Tres estrelles: Festa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
03.05
Ritmes a l'estudi
Toni Solà. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Jazz a l'estudi
CSM & Chicuelo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Blues a l'estudi
A Contrablues. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'