Franja Antena 3

Dimecres, 23 maig de 2018
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
Avui s'entrevista Ángel Garrido, president de la Comunitat de Madrid. Garrido parla de la seva nova funció com a cap del govern regional després de la dimissió de Cristina Cifuentes. A més, visiten el plató Aitor Luna i Daniel Grao, protagonistes de la sèrie La catedral del mar, que s'estrena aquesta mateixa nit. El programa també continua pendent dels registres a les propietats d'Eduardo Zaplana després de la seva detenció, així com de la votació dels pressupostos generals de l'Estat.
Altres
Durada: 285'
13.15
Karlos Arguiñano en tu cocina
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
13.40
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 80'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
Karlos Arguiñano receta especial
Breu espai en què el cuiner basc Karlos Arguiñano elabora una recepta molt especial.
Altres
Durada: 3'
16.03
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 27'
16.30
Amar es para siempre
L'encàrrec del Tuñón a la Llanos surt a la llum i alarma la Marta i els Carvajal. Gràcies a l'Ignacio, el Marcelino impressiona el xef francès i es rescabala amb l'Alfonso. Mentrestant, el duc pressiona la Charo pel seu passat amb l'Ortega i el Durán posa en marxa el seu pla amb la complicitat de la Vicky, la Charo, el Quintero i el Javier.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
El senyor Anselmo va a buscar el Raimundo, però aquest ha marxat ja a trobar-se amb la Francisca. Mentrestant, un cotxe arriba per recollir el Raimundo. El cotxe el guia a través d'un terreny desconegut i, tot i que porta els ulls embenats, intenta retenir alguna sensació que li permeti recrear el camí pel qual viatja. Posteriorment, els cosins Mirañar ja tenen totes les fotos de la gent del poble per llançar l'àlbum de cromos.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
Programa en què els participants s'enfronten cara a cara en una lluita contra rellotge. Si no aconsegueixen la resposta correcta en el temps marcat, ho perden tot i la trampa sobre la qual estan posicionats s'obre i cauen al buit. El guanyador es queda amb els diners del derrotat.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
Programa en què un equip de concursants ha de desactivar bombes responent diverses preguntes correctament dins d'un determinat període de temps. Els jugadors han de desactivar la bomba tallant certs cables de colors que representen les diferents respostes. Si el jugador respon correctament, els diners del premi es mantenen intactes. Si el jugador talla el cable equivocat o es queda sense temps, la bomba explota.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.40
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
21.45
El hormiguero 3.0
L'espai rep el periodista Iñaki Gabilondo, que ve per parlar del seu programa Cuando ya no esté. El mundo dentro de 25 años. Aquest espai, en el qual Gabilondo es converteix en un enviat especial al futur, aborda en la seva tercera temporada temes com l'evolució d'internet, el nou periodisme, els secrets de l'oceà, la música del matí o com serà un món imaginat pels millennials.
Altres
Durada: 55'
22.40
La catedral del mar
Fugitivos
Bernat Estanyol està a punt de casar-se amb Francesca Esteve, però la boda es veu enterbolida per l'arribada del senyor de Bellera, propietari d'aquelles terres, que utilitza els seus drets feudals amb la núvia. La Francesca dona a llum l'Arnau, un nen que té una piga al costat de l'ull, la mateixa marca de naixement del Bernat. El senyor de Bellera s'endú a Francesca i el seu fill al seu castell. Poc després el Bernat descobreix que el seu fill està desnodrit i decideix fugir amb ell a Barcelona. Allà espera que la seva germana, la Giomona, l'aculli a la terrisseria del seu marit, Grau Puig. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 80'
00.00
El post La catedral del mar
Espai que descobreix la història real en què es basa la sèrie La catedral del mar, amb la participació dels seus protagonistes.
Altres
Durada: 70'
01.10
Pel·lícula: Orgullo y prejuicio
A l'Anglaterra de finals del segle XVIII, el matrimoni Bennet viu amb les cinc filles en una situació una mica precària. Per això, quan van alguns soldats a descansar a la seva ciutat, així com dos solters cobejats i ben posicionats a passar-hi les vacances, no dubten a promocionar les seves filles grans per aconseguir casar-les amb algun d'ells.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.00
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 150'