Franja TV3

Dissabte, 23 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Acció política
L'espai analitza la primera sessió de control al president de la Generalitat, amb el debat sobre el paper del rei a Catalunya, i la reunió de Quim Torra amb Pedro Sánchez, que ja té fixada la data, el 9 de juliol. De tot plegat, se'n parla amb el president del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech. El programa també analitza els perfils dels candidats a presidir el PP amb el duel entre María Dolores de Cospedal i Soraya Sáenz de Santamaría com a plat principal de les primàries.
Altres
Durada: 25'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 210'
14.00
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La màscara del Zorro
Han passat 20 anys des que Diego de la Vega, àlies el Zorro, va lluitar contra l'opressió espanyola a l'Alta Califòrnia. Després de dues dècades a la presó, ara ha de trobar el seu successor perquè acabi amb el senyor Rafael Montero, el poderós exgovernador espanyol.
Pel·lícules
Durada: 145'
18.05
Tarda de cine: El curiós cas de Benjamin Button
El Benjamin neix amb 80 anys i va rejovenint amb el temps, des de finals de la Primera Guerra Mundial, a Nova Orleans, fins al segle XXI. En aquest avanç estrany per la vida topa pel camí amb diversa gent, amb amors que venen i es perden, amb les alegries pròpies de la vida i amb la tristesa de la mort.
Pel·lícules
Durada: 175'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Xarxa de mentides
Roger Ferris treballa per a la CIA a Jordània, on es dedica a buscar cèl·lules terroristes que puguin suposar un perill per als Estats Units i els seus aliats. No obstant això, quan intenta acabar amb un possible terrorista, contra qui no té proves sòlides, la seva xicota és segrestada i el Roger ha de decidir a qui és més lleial.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.20
Pel·lícula: Miss Agent Especial
El prestigiós concurs de Miss Estats Units, que fa 50 anys que se celebra, ha rebut l'amenaça d'un criminal perseguit pel govern i l'FBI des de fa molt de temps després de terroritzar la nació amb múltiples atemptats, tirotejos i incendis. Després de l'amenaça, l'FBI decideix infiltrar una de les seves agents al concurs de bellesa.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.10
Pel·lícula: El convidat
El David és un jove soldat que apareix un dia a la porta de la família Peterson. Ell afirma haver compartit unitat i amistat amb el fill dels Peterson, recentment mort en combat. La família l'acull temporalment amb ells, ja que el David no sembla tenir un lloc on anar. Aviat una sèrie de morts accidentals comencen a succeir. Pot ser que el David hi tingui alguna connexió.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.40
Ritmes a l'estudi
De Diego Brothers. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Ramón Ángel Rey. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Blues a l'estudi
Bernat Font Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'