Franja La 1

Dissabte, 23 juny de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Comando actualidad
Al pan pan
A Espanya hi ha més de 300 varietats diferents de pa. Moltes d'elles estan a punt de desaparèixer. Els reporters recorren Espanya a la recerca de pans de poble.
Altres
Durada: 65'
10.35
MasterChef
Cada aspirant s'encarrega de fer la compra a un company. A la cistella només fiquen 12 ingredients i els han de fer servir obligatòriament. El xef Jesús Sánchez els aconsella i participa en aquesta prova, en la qual el guanyador aconsegueix el davantal daurat. Al port de Santoña, descobreixen una joia gastronòmica, l'anxova del Cantàbric, i fins i tot coneixen el treball artesanal de les conserves. Han de prendre bona nota d'aquest producte, ja que el jurat no consent que el maltractin. El davantal daurat s'encarrega de fer els dos equips, d'escollir els capitans i de repartir els plats del menú. A la prova d'eliminació, aprenen què és el foodpairing, que es basa en el principi que els ingredients combinen bé entre si quan comparteixen partícules aromàtiques. El xef Andoni Luis Aduriz els n'ensenya exemples pràctics. Tenen 60 minuts per fer un plat lliure amb l'ingredient que els toqui i els set ingredients amb què comparteixen aromes, d'acord amb el foodpairing.
Altres
Durada: 175'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa d'avui viatja a la Miami Fashion Week amb l'actor Antonio Banderas. Amb ell es viu la desfilada d'Agatha Ruiz de la Prada. A més, es donen a conèixer els trucs de bellesa d'una de les maquilladores internacionals més reconegudes.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Licencia para infidelidades
L'Oscar i l'Ella fa 25 anys que estan feliçment casats. Un dia, uns amics íntims els animen a tenir una relació oberta, com la que ells tenen des de fa anys i amb la qual han revifat la seva passió sexual. L'Oscar i l'Ella analitzen llavors les seves vides i es deixen arrossegar per la temptació i la curiositat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un verano en Ostersund
El Marvin és un jutge solitari i rondinaire que rep la visita de la filla, la Julia, i de la neta, la Nina, a qui amb prou feines coneix i que alteren la seva vida ordenada, tranquil·la i metòdica.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Me has hecho perder el juicio
El Manolo i el Diego són dos amics que volen fer-se rics, de manera que un dia presenten una querella contra una firma de cosmètics.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Una legislatura inédita, El mosaico europeo i Una bahía en el centro del mundo: L'ombra del delicte s'ha estès per la badia d'Algesires. Les intercepcions de droga durant aquest any superen ja les de tot el 2017. En aquest reportatge participen José Manuel Menacho, comissari en cap d'operacions de la comissaria d'Algesires; Juan Cisneros, fiscal en cap d'Algesires; José Ignacio Landaluce, alcalde d'Algesires; i Francisco Mena, president de la Coordinadora Alternativas contra la Droga del Campo de Gibraltar.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Lo mejor para ella
Elliot Anderson és un home colpejat per la mort recent de la seva dona que ha de criar sol la seva estimada neta, l'Eloise. Les coses es compliquen quan la Rowena, l'àvia paterna, reclama judicialment la custòdia de la nena, que es veu embolicada en un plet que enfronta dues famílies que se l'estimen profundament. Durant el procés les dues parts assumeixen els seus errors passats i aprenen que el perdó i la reconciliació entre les dues famílies és l'únic camí per protegir l'Eloise i vetllar per la seva felicitat.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Coacción a un jurado
L'Annie, una mare soltera, es veu enredada en un joc letal quan és triada per servir com a jurat en el judici d'un gàngster perillós. El seu vot d'absolució és l'única cosa que garanteix la seguretat del seu fill i la seva pròpia.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.50
Pel·lícula: Blue Valentine
La relació del Dean i la Cindy, pares d'una nena meravellosa, no passa per un bon moment des que han de compaginar les demandes i les expectatives laborals amb la vida familiar. Amb un futur amorós incert, la parella decideix fer una escapada a un hotel, on rememoren tots els moments romàntics d'un passat ple de bons records, i intenten recuperar l'amor i la passió per salvar el matrimoni.
Pel·lícules
Durada: 105'
03.35
Los misterios de Laura
El misterio de la cura a la soledad
Una jove de 23 anys en tractament per càncer apareix morta a casa seva. Tot indica que és un suïcidi abans de l'imminent final, però l'autòpsia sorprèn tothom, en revelar-se que la noia no tenia càncer.
Sèries
Durada: 45'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'