Franja La 2

Dissabte, 23 juny de 2018
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto Año Nuevo Chino. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Tigres en casa
La família de Giles Clark, empleat del zoo d'Austràlia, té una missió. Han de criar dos cadells de tigre de Sumatra en perill d'extinció, durant els seus quatre primers mesos. Ell, la dona, els dos fills i els dos gossos que tenen cuidaran com a dos nadons l'Spot i l'Stripe fins que tornin al zoo.
Documentals
Durada: 50'
11.40
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.10
Red Natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
12.40
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.10
Flash moda monográficos
Custo Barcelona
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 25'
13.35
Lotería viajera
La Loteria Nacional viatja per Espanya.
Documentals
Durada: 15'
13.50
Tendido cero
Repàs a l'actualitat de la temporada, amb les fires d'Istres a França, símbol de qualitat, i la de Torrejón de Ardoz, Madrid, clau de la festa popular.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Espacio empresa
S'obren avui les portes de les empreses Lorusso i Sáez juntament amb la reconeguda Meliá. A més, es parla amb les emprenedores de Temps Límit, empresa dedicada als jocs d'escapament.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Secretos de la vida salvaje
Planes, sabanes i tundres són escenari de les concentracions d'animals salvatges més extraordinàries. Les possibilitats de sobreviure són escasses, ja que no hi ha on amagar-se. Només el grup pot oferir protecció i les batalles entre predadors i preses són contínues.
Documentals
Durada: 50'
17.10
El bosque protector
El buitre negro
Sèrie documental que té com a objectiu conscienciar l'opinió pública de la importància que han tingut i tenen els boscos en la història natural, social i econòmica d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
17.40
El señor de los bosques
Collsacabra
Avui el programa no és gaire lluny de l'enrenou de Barcelona, on hi ha la comarca de Collsacabra. Aquest bosc barreja el que és mediterrani amb el que és centreeuropeu gràcies a les pluges abundants i a la seva gran riquesa botànica i micològica. La convidada és en aquesta ocasió Odile Rodríguez de la Fuente.
Documentals
Durada: 30'
18.10
Un país mágico
Cantabria
És el torn de Cantàbria. Allà es visita el palau preferit del rei Alfons XIII. També es descobreixen els secrets d'un dels èxits de taquilla del cinema espanyol.
Altres
Durada: 60'
19.10
La revolución verde del vino
Viticultors de l'est de França apliquen la biodinàmica als seus cultius, un mètode d'agricultura ecològica que exclou l'ús d'herbicides i pesticides sintètics i disminueix la dosi de productes fitosanitaris, amb la intenció de respectar la vida dels sòls i el seu equilibri natural.
Documentals
Durada: 50'
20.00
El comisario Montalbano
Un asunto muy delicado
La María, una prostituta de 67 anys, apareix estrangulada. Les primeres investigacions apunten a un possible pervertit, però quan el comissari Montalbano pren la investigació no opina el mateix. Mentrestant, la Livia, la parella del comissari, ha acollit una gosseta del carrer.
Sèries
Durada: 120'
22.00
El cine de La 2: The Beatles: Eight Days a Week
Un repàs exhaustiu dels excepcionals anys de gira dels Beatles, des de la perspectiva del grup i també dels fans. Una oportunitat per presenciar l'impacte d'aquests anys sobre cada membre de la banda, les seves relacions, la seva evolució musical, el seu estil de vida i la seva fama. I sobretot, la incomparable connexió entre la banda i el públic, que va fer que la seva música esdevingués sublim i eterna.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: ¡Qué noche la de aquel día!
Pel·lícula documental sobre els Beatles en què, per primera vegada, decideixen trencar totes les regles: saltar-se el programa, ignorar les seves obligacions i assaborir la llibertat. Però per fer-ho han de fer el salt als seus admiradors i als periodistes, a més de desobeir els seus mànagers. Primera incursió dels Beatles en el cinema, que va resultar ser una interessant comèdia d'aventures i rock and roll.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.10
Pel·lícula: Mr. Turner
L'atrafegada vida de J. M. W. Turner, conegut com el pintor de la llum, amic d'aristòcrates i client de bordells, queda enfosquida després de la mort del seu pare, una experiència que l'afecta greument. Després d'aquest esdeveniment, la relació amb la propietària d'una casa d'hostes al costat del mar canvia l'existència de l'artista.
Pel·lícules
Durada: 140'
03.30
Las recetas de Julie
El macizo de Les Bauges
La Julie es dirigeix a Les Bauges, prop del llac d'Annecy, Le Bourget o Chartreuse.
Altres
Durada: 50'
04.20
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 40'
05.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 60'