Franja TV3

Dilluns, 24 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Els Estats Units en color
L'època daurada de Hollywood
A partir d'uns orígens humils, Hollywood s'acaba convertint en la gran indústria mundial del glamur, els diners i la fama. Els magnats dels estudis cinematogràfics controlen el negoci des de la producció fins a la distribució de pel·lícules, i la fama de les estrelles de Hollywood traspassa fronteres. A mesura que el poder i la influència de Hollywood creix, també ho fan les crítiques i la polèmica.
Documentals
Durada: 50'
12.00
Per les teulades de les ciutats
Nova York
Hi ha una dimensió de Nova York que encara és molt desconeguda: els terrats. A la ciutat més gran dels Estats Units, els terrats representen un espai de gairebé de 100 quilòmetres quadrats. Ja fa un temps que aquestes superfícies presenten una cara diferent d'una metròpoli cada cop més aprofitada i cotitzada.
Documentals
Durada: 55'
12.55
Per les teulades de les ciutats
Tòquio
Al centre d'aquesta metròpoli immensa, al fons de la badia que du el seu nom, el Tòquio imperial s'ha transformat en una ciutat moderna i superfuncional on les teulades coronen un entramat d'edificis més o menys elevats. Uns espais que certs toquiotes han sabut aprofitar per perpetuar-hi l'esperit d'un Japó que viu entre la tradició i la modernitat.
Documentals
Durada: 65'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Formentera Lady
El Samuel va arribar a la Formentera hippy dels 70 i s'hi va quedar a viure. Es guanya la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla, l'Anna, i del seu net, el Marc. Desocupada des de fa temps, l'Anna ha acceptat una feina a França que l'obliga a anar-se'n sola. Després d'un primer rebuig, el vell hippy decideix fer-se càrrec del seu net, i emprèn un viatge que el fa transitar les ombres del seu paradís acompanyat d'altres personatges singulars.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.05
Pel·lícula: Amics per sempre
Barcelona, estiu de 1992. Són temps gloriosos per a tots menys per al Carles, propietari de l'últim xiringuito de la Barceloneta. Endeutat, sense clientela, acabat de divorciar i a punt de perdre el negoci familiar i l'estima de la seva filla adolescent, la sort no deixa de donar-li l'esquena. En un intent desesperat per salvar la seva situació, el Carles inventa el rumor que el gran Michael Jordan acudirà al xiringuito quan acabin les olimpíades.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.35
Pel·lícula: La vida lliure
1918, final de la Primera Guerra Mundial. Menorca pateix una epidèmia de grip i no hi ha feina. El Mediterrani està infestat de submarins alemanys que necessiten aprovisionar-se. Els contrabandistes fan l'agost i comença una competència dura entre ells. La mare de la Tina i el Biel, com tants altres illencs, ha emigrat a Alger i ha deixat els seus dos fills amb el seu germà, que treballa els camps d'un terratinent. La Tina anhela anar a trobar-se amb la seva mare i conèixer món, però no té prou diners. Un dia, jugant pel bosc, el Biel descobreix un tresor i la Tina convenç el Rom, un home solitari, perquè els ajudi a fugir. Però el Rom sembla que té uns altres plans.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.10
Res és impossible
Especial
Edició especial del programa, amb una selecció dels millors jocs de màgia que l'il·lusionista ha dut a terme per diverses ciutats d'Europa i el nord d'Àfrica.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Les de l'hoquei
Anna i Germán
L'Anna i el Germán acaben passant temps junts i rememoren els vells temps. Per la seva banda, la Terrats vol que l'Anna formi part del seu equip per a la seva candidatura com a presidenta del club. Això fa que l'Anna acabi confessant-li el que va fer a Lisboa. En paral·lel, els nois fan un dinar a la masia del Pela sense ell, que acaba amb problemes.
Sèries
Durada: 65'
23.00
Al cotxe
Xavi Hernández, Àgata Roca
Els convidats d'aquesta setmana són Xavi Hernández i Àgata Roca. El futbolista fa un repàs de la seva carrera, recorda la passió futbolera apresa a casa des de petit, tots els anys viscuts al Barça, amb els moments més foscos i els èxits més grans, i ara, la difícil decisió de retirar-se. L'actriu, per la seva banda, forma part del repartiment de la sèrie dels dilluns a la nit a TV3, Les de l'hoquei, però està a punt d'estrenar l'obra Cançó per tornar a casa amb la seva companyia de tota la vida. Fa balanç de la seva trajectòria professional i explica d'on creu que surt la vocació, i també parla de la família, de fer-se gran, de l'envelliment dels pares i de la por a la pèrdua.
Altres
Durada: 45'
23.45
Control T
Els convidats del programa d'avui són Judith Martín, Miki Esparbé, Marc Giró i Alba Florejachs. Tots plegats veuen una ruleta russa congelada i descobreixen què són els vídeos close calls. A més, un objecte els ajuda a predir el futur.
Altres
Durada: 45'
00.30
Pel·lícula: The interview (L'entrevista)
Dave Skylark, el presentador d'un programa d'entrevistes conegut, i el seu productor, Aaron Rapoport, aconsegueixen una entrevista exclusiva amb Kim Jong-un, dictador de Corea del Nord. Davant d'una oportunitat com aquesta, la CIA els demana un favor. Han d'assassinar el líder coreà.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.15
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.35
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 80'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'