Franja La 1

Dilluns, 24 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Ñoquis con salsa de queso y creps Suzzete
Per a les receptes d'avui el programa rep com a convidat Andrea Tumbarello, xef del restaurant Don Giovanni de Madrid.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Miralles pren declaració a la família Soler per l'assassinat de Gabriel Campos. El Ricky s'ensorra quan s'assabenta que el seu pare el va enganyar i el va utilitzar. Per la seva banda, la Sara canta al Moonlight i el Quintero ajuda la jove amb el seu futur.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Bellita proposa de celebrar al Nuevo Siglo XX la gira de la Cinta i el Rafael. Durant la celebració, el Rafael revela que la gira s'ha avançat, i això fa que la Cinta i l'Emilio es posin tensos. Tots dos són conscients que es perdran l'un a l'altre. El Cesáreo, mentrestant, continua investigant sobre el Valdeza, però se li passa una pista que apareix al diari. Resulta que Valdeza és un lloc, no una persona. Més tard, el Ramón s'enfronta a l'Alfredo cara a cara i planeja de desemmascarar-lo amb l'ajuda d'un periodista. El Felipe, per la seva banda, comença a fer classes d'espanyol a la Marcia. Després la Marcia i l'Úrsula tenen una conversa estranya. La criada és una espia de l'Úrsula. Paral·lelament, la Susana demana a la Rosina que ajudi el Liberto. La senyora comença a pensar que el petó del seu marit amb la Genoveva ha pogut ser un parany i accedeix a escoltar-lo. Però el Liberto no arriba a la cita. Ha tornat a ser detingut.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
L'Olivia treu el Rodrigo, el noi amb qui ha passat la nit, de casa sense que la Julia se n'assabenti. El Carlos i la Sofía, mentrestant, continuen afermant la seva relació. L'Ángel, per la seva banda, intenta solucionar les coses amb l'Alba, però tot empitjora i és expulsat de la casa. Després d'això, l'Alba es queda molt abatuda i busca consol en la Sofía, que li ofereix casa seva. Paral·lelament, el Jorge no fa més que ficar la pota amb la Julia, a qui veu allunyar-se cada vegada més. A més, perd el cas del Martín. La Berta, mentrestant, descobreix que li han retocat horriblement les fotos per al reportatge i es converteix en el blanc de totes les burles a internet. Més tard, la Sofía aconsegueix que la Cristina desisteixi de fer la comunió. L'Olivia, per la seva banda, decideix posar un karaoke al seu bar i la Carlota obliga tothom a assistir-hi. Llavors el Jorge agafa el micro i, en comptes de cantar, desmenteix els rumors sobre la seva relació amb la Julia, però acaba el discurs dient-li que l'estima.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
La otra mirada
Baile de máscaras
S'acosta el carnaval i tant alumnes com professores comencen a preparar amb il·lusió l'esdeveniment a l'acadèmia, sobretot la Margarita, que està decidida que la celebració es converteixi en l'ocasió perfecta perquè ella i l'Elías segellin el seu amor amb un petó. Mentrestant, la Manuela continua patint els problemes matrimonials amb el Martín, del qual se sent cada dia més distanciada, alhora que la Teresa continua sense saber com acostar-se a la Roberta, ja que la noia li està posant cada vegada les coses més difícils. Per la seva banda, la Luisa s'adona que falta material al laboratori. I, en silenci, la Flavia es debat entre mil dubtes amb el seu embaràs, cosa que està fent que baixi el rendiment a les classes i mostri una actitud seriosa i trista amb els altres, un comportament que alerta i preocupa les amigues i les professores.
Sèries
Durada: 70'
23.55
Retratos con alma
Es fa un paral·lelisme entre les històries anys 20 i les històries reals de dones contemporànies que pateixen la mateixes dificultats. (A continuació, reposició d'un programa.)
Altres
Durada: 95'
01.30
La sonata del silencio
Marta
Marta Ribas va tenir una infància i una joventut feliç. La Guerra Civil va implicar la ruïna a l'Antonio, el marit, un metge dedicat al negoci d'antiguitats, i la Marta va haver d'oblidar les seves il·lusions. Ells i l'Elena, la seva filla, han hagut d'abandonar el pis que ocupaven davant del que pertanyia al matrimoni format pel Rafael i la seva família. Per la seva banda, el Rafael és amic de joventut de l'Antonio i de la Marta, i amb la seva dona, la Virtudes, passaven junts els estius abans que esclatés la guerra. El Rafael ha donat feina a l'Antonio al seu despatx de notaria. Però les relacions entre tots ells són cada vegada més tenses.
Sèries
Durada: 75'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'