Franja TV3

Dijous, 26 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Els politòlegs Sonia Andolz i Jordi Muñoz parlen avui del debat de política general. Més tard, s'entrevista els advocats dels membres de CDR detinguts al Vallès i acusats de terrorisme. Pel plató del programa també passa l'oceanògraf Carles Pelejero, que ha col·laborat en l'informe de l'ONU que adverteix dels riscos de l'augment del nivell del mar. Es parla així mateix amb el pare d'un dels joves estudiants desapareguts el 2014 a Ayotzinapa, Mèxic. I el programa acaba amb la intervenció del Mago Pop, una estrella de l'il·lusionisme amb ressò internacional que ara s'ha instal·lat al Paral·lel de Barcelona.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cabrit arrebossat amb salsa remolada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Elisabet nota que el Miquel està fred amb ella, però ell ho nega. També ho nega a la Sandra, a qui posa pressió perquè s'espavili amb l'ERO. El representant dels treballadors d'Eglantine, el Bruno, es presenta a la consultoria. Mentrestant, el negoci del Marc s'està activant gràcies a un moviment comercial que ha fet el Quim, però al Marc no li agrada que el seu pare s'hagi saltat la seva autoritat. A més, avui la Miren convenç la Cati perquè s'operi els pits. Encara no sap com s'ho agafarà el Quim. Per la seva banda, el Jordi s'acomiada de l'Anna abans de marxar als Estats Units amb els seus nous amics, i li demana que li cuidi el pis. Llavors el Marc li dona la idea de llogar-lo a turistes. Paral·lelament, la Sílvia fa amistat amb la monja que va conèixer. Ella, la Berta, la introdueix en el món dels retirs espirituals.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Aquesta setmana, l'esmorzar de la família del Miquel es veu interromput per un convidat sorpresa: un operatiu de la Guàrdia Civil que els esbotza la porta i també qualsevol possibilitat d'arribar a la feina a l'hora. Pablo Iglesias, per la seva banda, és un jove polític amb cor de ministre. Malauradament, aquesta setmana descobreix que, cada vegada que diu una mentida, la cua li creix uns centímetres. I la tarotista per excel·lència del programa, Susana Astral, diu què veu dins de la seva bola de vidre.
Altres
Durada: 40'
22.40
Manual de supervivència
Què pensarien els marcians si vinguessin a Catalunya?
En aquest últim capítol el programa es planteja què pensarien els extraterrestres dels catalans si els coneguessin. I és que de vegades no hi ha res millor que tenir una mirada allunyada per saber com som nosaltres mateixos, i si és allunyada a milers d'anys llum encara millor. A més, els protagonistes del manual expliquen què és el que troben més marcià dels catalans i s'entrevista algú que és d'aquí, però que a vegades sembla que hagi nascut en un altre planeta, Joan Colomo. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 50'
23.30
Quan arribin els marcians
L'ensenyament de les disciplines artístiques en l'educació obligatòria i la instagrammer Juliana Canet són els protagonistes del nou capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.50
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
Cece Giannotti & Aupa Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Pere Soto Gypsy Project. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'