Franja 8tv

Dijous, 26 setembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Petit Isaac. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 169'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 31'
13.58
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 36'
14.34
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 9'
14.43
Pel·lícula: Desafío a una leyenda
La llegenda del cavall a l'antic Oest.
Pel·lícules
Durada: 122'
16.45
Ventdelplà
La Roser i el Benet estan disposats a ajudar l'Ester en allò que faci falta, ja que ella no baixa del burro i vol anar a buscar el seu fill de totes totes. La Carme no vol ser una càrrega per la clínica del Julià, però aquest no la deixa plegar. La Conxita menysprea la Ruth perquè és estrangera.
Sèries
Durada: 66'
17.51
Ventdelplà
La Marcela posa al corrent el Rafa sobre les últimes notícies referents a l'Ester i el seu fill. Paral·lelament, Joan arriba l'endemà i la Svetlana es veu obligada a buscar un altre lloc per viure. L'Enric i el Julià, per la seva banda, es fan cada vegada més íntims.
Sèries
Durada: 68'
18.59
La Sagrada Família
Animals sagrats
Un nen vol que la mare, que és vegetariana, i l'àvia, que sempre li dóna carn per dinar, deixin de discutir pel que ha de menjar. Paral·lelament, la iaia Fina suborna el seu nét Joel i li promet una moto si fa la primera comunió.
Sèries
Durada: 62'
20.01
Jet lag
Cria pares
La Carla rep una visita inesperada: la del seu pare. Després d'anys sense veure's, l'home li diu que li queda poc temps per estar amb ella. Totes creuen que s'està morint, però la realitat és molt menys trista. Paral·lelament, les noies tenen dos nous veïns.
Sèries
Durada: 35'
20.36
Jet lag
La tornada
L'Esther, que ha estat un mes a casa de la mare amb el fill, torna a casa. L'Andreu se sent ignorat perquè ella no el té mai en compte i decideix deixar-la. Mentre dura la crisi de parella, les noies es queden amb el petit.
Sèries
Durada: 33'
21.09
Plats bruts
Tinc fogots
L'Ariadna, la filla de la Mercedes, s'enamora del Lopes. El sentiment és correspost, de manera que, quan el David se n'assabenta, acusa el seu company i amic d'infanticidi. Paral·lelament, el David rep una carta de la sort.
Sèries
Durada: 23'
21.32
Plats bruts
Tinc destí
El David rep una carta del Ministeri de Defensa. El Ramon aprofita per demanar al Lopes que quan el David se'n vagi li llogui la seva habitació.
Sèries
Durada: 31'
22.03
The game
L'equip es pregunta si l'Arkadi arriscarà la seva vida per ells mentre el Joe intenta convèncer l'equip perquè executi un doble esquema. A més, l'Alan lluita amb un descobriment que podria posar en perill el seu matrimoni, i el món del Bobby és penetrat.
Sèries
Durada: 62'
23.05
The game
L'equip està espantat pel descobriment sorprenent d'un talp entre ells, i, com que la trama soviètica continua sense aturador, l'agent Wendy s'incorpora a l'equip perquè puguin tenir el descans que necessiten. D'altra banda, quan la Sarah està en perill, l'Alan es veu obligat a prendre una decisió que pot fer trencar la seva relació. A més, el Joe té problemes quan la informació filtrada amenaça la investigació i les vides de l'equip.
Sèries
Durada: 63'
00.08
The game
L'equip s'està recuperant d'un bombardeig del KGB i la confessió del talp, però, amb l'operació Vidre que es precipita cap a un clímax impactant, l'MI5 s'està quedant sense temps per reconstruir el trencaclosques i evitar el desastre. Per la seva banda, el Bobby i la Wendy fan un descobriment crucial que podria tenir implicacions en els nivells més alts del govern.
Sèries
Durada: 60'
01.08
Pel·lícula: Campo de espinas
El detectiu O'Reilly comença a experimentar al·lucinacions i flashbacks que el porten a una veritat aterridora sobre el seu passat.
Pel·lícules
Durada: 92'
02.40
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 200'