Franja TV3

Dimarts, 4 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 320'
11.20
Jet lag
Passatger 22
Emissió dels capítols Estrès i Passatger 22.
Sèries
Durada: 50'
12.10
Viatges insòlits
Transnístria, Abkhàzia, Ossètia del Sud
A les fronteres del sud-oest de Rússia hi ha una sèrie de països amb noms molt curiosos, com Transnístria, Abkházia o Ossètia de Sud. Tots ells tenen una cosa en comú: de fet no existeixen. Encara que es van declarar independents, la comunitat internacional no els reconeix. Tom troba tres guies que l'acompanyen a visitar aquests països i intenten mostrar la bellesa que amaga cada un d'ells.
Documentals
Durada: 50'
13.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
El Paradís de les Senyores
Miss Paradís
Inspirats pel Vittorio, l'Elisa, el Roberto i la Teresa, organitzen un concurs de bellesa entre les Venus per a celebrar la reobertura d'El Paradís. Mentrestant, el Mori apareix en el funeral del Mandelli per a fer les paus amb l'Andreina, però ella l'acusa de la mort del seu pare.
Sèries
Durada: 62'
17.02
Hudson i Rex
Un home conseqüent
En un centre de recerca marina de St. John, tancat el cap de setmana, es produeix un intercanvi de diamants robats. La compradora, una atractiva jove, arriba amb un esportiu vermell i un maletí amb diners falsos. Descobert l'engany, el propietari dels diamants fuig corrent seguit d'un tiroteig. L'home resulta ferit i arriba a casa, on el seu fill, preocupat, avisa emergències. El que el fill no sap, però, és que el pare fa vint anys va assumir una identitat falsa que no li permet accedir ni a metges, ni a hospitals, i encara menys a cossos policials.
Sèries
Durada: 48'
17.50
Vera
El fill pròdig
Un home és assassinat per apunyalament a la sortida d'un pub, i és trobat sense identificació, tot i que en el seu cotxe apareix una bona quantitat de diners al maleter. La investigació indica que és John Warnock, expolicia que ara treballava en una important cervesera de la ciutat.
Sèries
Durada: 95'
19.25
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
Campanades a mitjanit
Penelope i Owain Pincott volen que la Luella i el Frank investiguin un seguit d'actes de sabotatge a la seva residència d'ancians. Els detectius envien el Sebastian a investigar d'incògnit, i aquest descobreix que un dels residents és cleptòman i que el senyor Owain té una admiradora secreta.
Sèries
Durada: 50'
20.15
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.25
TV3xunTUB
Yolanda Sey
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Cool Hunters
La cuina
Serapi es creu un gran cuiner i ningú s'atreveix a dir-li que no en té ni idea. Tot i així, Serapi té oportunitat per aprendre, com quan visita el restaurant d'Ada Parellada per aprendre, entre altres coses, a fregir pells de patata.
Altres
Durada: 45'
23.00
Revolució 4.0
Miki Núñez: Ens heu deixat un llegat de merda
Els joves, que són el futur, prenen la paraula en aquest programa amb Xantal Llavina, per parlar d'expectatives, d'emprenedoria digital, del potencial educatiu i comunicatiu de les noves tecnologies i de les conseqüències negatives de fer-ne un ús inadequat o abusiu.
Altres
Durada: 50'
23.50
Sense ficció
Inclou De bruixes, xurros i emocions
Documentals
Durada: 60'
00.50
Pel·lícula: The Disaster Artist
Història de Tommy Wiseau i l'accidentat rodatge del film The Room, una pel·lícula que, malgrat la seva pobra qualitat artística, ha aconseguit convertir-se en tot un fenomen de culte als Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 210'