Franja La 1

Dimarts, 4 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
El queso de cabra de Huetor Santillán
Javier Peña es desplaça avui fins Huetor Santillán, a la província de Granada, per veure de prop l'elaboració del formatge de cabra. Més tard, el xef i Tamara Falcó elaboren dues delicioses receptes: filet ibèric amb pinya, formatge i bacó i pastís de formatge fundent. Finalment, el convidat en aquest episodi és el cantant Cepeda.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Ágata s'assabenta dels dubtes de l'Adela i el Germán sobre ella i posa un parany a l'Adela per deixar-la en mal lloc. Alhora, fingeix sacrificar-se pel bé de la relació entre l'Elías i el seu pare i acaba confessant que estan junts. Paral·lelament, la Celia decideix que el David abandoni el mercat per no creuar-se amb el Nacho i l'enfronta, exigint-li que s'allunyi d'ells. La Carmen, per la seva banda, troba el nen perdut i retarda anunciar-ho per fer patir la Cristina, però no pensa en les conseqüències.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
L'Espe es decideix a comparar el seu ADN amb el de la Diana per saber si ella és la seva mare biològica. Paral·lelament, el Karim informa el Bremón de l'arribada del Carranza i que no han detingut l'Emir. Superada la sorpresa inicial, el comissari es preocupa per una possible venjança dels gihadistes. Mentrestant, el Mateo es desperta amb dolors i la Verónica decideix quedar-se a casa seva per cuidar-lo durant uns dies. Finalment, l'Alicia sopa amb el Quintero i li explica per què va rebutjar la seva oferta d'anar a viure amb ell i va marxar temporalment a casa de l'Espe.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El Santiago tortura el Felipe per arrencar-li la confessió de l'assassinat de la Marcia, i la Genoveva escolta horroritzada el sofriment del seu marit sense poder fer res. Paral·lelament, la Lolita anuncia un viatge a Cabrahigo, i la Carmen sospita que s'amaga alguna cosa darrere d'aquest viatge. Mentrestant, la Fabiana rebutja els candidats que li presenten la Casilda i el Jacinto, i el Servando es posa gelós al veure la proximitat entre la seva sòcia i el saxofonista Baltasar Zamora.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Comando al sol
Inclou El paraíso en casa, Veraneo templario i Los más frescos de agosto: El programa desembarca aquesta setmana a Águilas per submergir-se en les seves aigües i desvetllar alguns dels secrets més ben guardats d'aquest desconegut recés a la Mediterrània.
Altres
Durada: 170'
00.55
Españoles en el mundo
Avui: Michigan i Cerdeña.
Altres
Durada: 105'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'