Programació TV3

Dimecres, 25 gener de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Meritxell Serret, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. També s'entrevista Juanjo Giménez, director del curtmetratge Timecode, nominat a l'Oscar al millor curt de ficció, i Pere Aragonès, secretari d'Economia. Després, es comenta la situació actual i les perspectives de futur de la pagesia catalana. Finalment, Àlex Sicart, emprenedor de 17 anys inclòs en la llista de la revista Forbes dels menors de 30 anys més influents d'Europa, explica el seu cas a l'espai econòmic, amb Josep Maria Gay de Liébana.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Aquesta setmana, el Joc de Catalunya torna a convertir el plató de l'Espai Terra en un veritable laboratori de química. Visita el plató el professor de la Universitat de Girona i divulgador científic Josep Duran, que proposa, en directe, alguns experiments espectaculars.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Rosbif amb pinyons i llimona
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La Nora organitza una festa per celebrar el naixement del nadó, però dubta sobre si ha de convidar la Maribel. Mentrestant, els Torres i els Flaquer queden per a l'intercanvi. A més, l'Albert no s'acaba de refiar d'ell mateix. La Rebeca, per la seva banda, interroga el Lluís, que no dubta a mentir i implicar el Sergi.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Divendres
Avui visita el plató Rafel Nadal, que, a més de tractar els temes del dia, presenta el seu nou llibre, La senyora Stendhal, una novel·la a cavall entre la realitat i la ficció. Segons l'edició nord-americana de la revista Forbes, són els líders del futur. Alguns són catalans i el programa els ha convidat per saber, de primera mà, el perquè de la seva possible influència sobre la societat dels propers anys. A més, s'entra a l'obrador de Bogeria a la pastisseria, el nou programa de TV3. Finalment, l'equip desplaçat a Cabrera de Mar, amb Espartac Peran, mostra sis breus actuacions de playback.
Altres
Durada: 155'
19.15
El Faro, cruïlla de camins
L'Arturo li ofereix a la Violeta d'instal·lar-se a casa seva, però l'Iván la pressiona perquè se'n vagi a viure a casa del Luís. Per la seva banda, la Patri decideix no veure més el Víctor i valora la possibilitat de quedar-se de manera definitiva a casa del Mario.
Sèries
Durada: 60'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
La periodista Gemma Nierga explica com veu la tele a la Televisió és cultura. A més, el Peyu mostra els millors nyaps de Santpedor. D'altra banda, Donald Trump és el protagonista d'una edició especial de Sputnik i dels Encarats, Mariano Rajoy participa en el Tot o res, s'estrena el Cops Life i s'ensenya una escena inèdita de Merlí.
Altres
Durada: 40'
22.40
Bogeria a la pastisseria
Des de l'obrador de Christian Escribà, un dels pastissers més prestigiosos del món, i acompanyats pels membres del seu equip, el programa descobreix alguns dels seus secrets de fabricació i els diversos encàrrecs que reben. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 45'
23.25
Valor afegit
El sector de les pastisseries s'enfronta a una realitat gairebé dual: per una banda, els pastissers estrella, que guanyen premis per tot el món i aixequen passions entre la gent jove que els vol imitar. Per una altra, la dura realitat de les botigues de tota la vida, que van perdent clients per culpa de la crisi, el canvi d'hàbits dels consumidors i la competència de forns i grans superfícies.
Altres
Durada: 40'
00.05
Tria 33
Anna Guitart presenta tres títols de novel·la negra. En primer lloc, Betty, d'Arnaldur Indridason, No n'estiguis tan segur, una novel·la canònica de Lluis Tort i, finalment, Els casos de l'inspector Pendergast, on Víctor Nubla presenta casos de l'inspector de la Policia Científica Muntada del Canadà que sempre queden sense resoldre.
Altres
Durada: 20'
00.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
01.55
El Faro, cruïlla de camins
La Lucía es nega a demanar ajuda a la Carmen per pagar el rescat del Diego mentre el Ricardo juga a dues bandes i guarda silenci sobre el parador del nen. La Irene, per la seva banda, s'ha quedat sense la paga paterna i decideix llogar el pis al Ricardo per aconseguir més ingressos.
Sèries
Durada: 45'
02.40
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es pot veure, en 26 capítols, 26 bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'