Programació La 2

Dimecres, 25 gener de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Los grandes bailarines de la naturaleza
La danza del amor
Per buscar parella, els animals fan servir una increïble gamma de moviments per ressaltar les seves millors qualitats. Totes les coreografies del regne animal, desconcertants i curioses, han estat desenvolupades per a un fi: crear la nova generació.
Documentals
Durada: 55'
07.55
La historia de la vida
El hogar
Després de superar els seus primers desafiaments i endinsar-se en el món dels adults, les cries necessiten trobar una llar, un refugi que els protegeixi dels seus enemics i de la crueltat dels elements.
Documentals
Durada: 60'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 65'
11.00
Cámara abierta
Programa d'actualitat sobre tot allò relacionat amb la societat de la informació i les xarxes socials a Internet.
Altres
Durada: 15'
11.15
Cougar Town
Hasta los perdedores
Jules Cobb és una dona divorciada de 40 anys que decideix reenganxar-se al món de les cites.
Sèries
Durada: 45'
12.00
Mañanas de cine: Papá es un ídolo
El Pablo, un antic esquiador professional argentí, porta el seu fill Martín a Sierra Nevada, Espanya, perquè conegui la neu. Allà el Pablo es retroba amb la seva exdona, mare del seu fill i parella d'un esquiador.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.20
¡Cómo nos reímos! Xpress
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 25'
13.45
España entre el cielo y la tierra
Padre Ebro
Sèrie documental que recorre la geografia peninsular des de l'aire per tal de ressaltar aspectes geogràfics, històrics i culturals.
Documentals
Durada: 55'
14.40
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Praga a Múnich
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 65'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou Los superpapás de la naturaleza i Los grandes bailarines de la naturaleza: La danza por la vida: Des del moment del seu naixement, cada nouvingut ha d'aprendre els passos correctes per superar les diferents etapes de la vida. En primer lloc, ha d'aprendre a desplaçar-se, seguint amb els complexos moviments que l'ajuden a alimentar-se. Per acabar, ha d'aprendre a escapar del perill.
Documentals
Durada: 110'
18.10
Documenta2
¿En qué universo estamos?
Programa que ofereix els documentals més premiats del panorama nacional i també mostra treballs estrangers.
Documentals
Durada: 50'
19.00
Paraísos cercanos
Holanda
Sèrie documental que suggereix destinacions adaptades a les possibilitats del viatger.
Documentals
Durada: 60'
20.00
Tips
S'ensenyen tècniques per frenar l'estrès i per vèncer l'insomni. El programa també entrevista el ballarí Carlos Alonso, i s'analitzen diverses novel·les adreçades als adolescents. A més, Sergio Fernández ensenya a preparar una amanida d'alvocat i llagostins.
Altres
Durada: 60'
21.00
Atención obras
Blanca Portillo visita el programa per presentar la nova obra que protagonitza al costat de José Luis García-Pérez, El cartógrafo de Juan Mayorga. L'espai parla més d'altres novetats de l'agenda cultural com l'estrena de El hombre duplicado, versió teatral de l'obra de Saramago o el de Werther de Jules Massenet al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
Altres
Durada: 60'
22.00
Historia de nuestro cine: Duerme, duerme, mi amor
Fart de les baralles conjugals, un home decideix subministrar un fort somnífer a la seva esposa, cosa que la sumeix en un somni profund. A partir d'aquest moment, ell pot dedicar-se a conquistar la seva atractiva veïna. O, si més no, això creu.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.35
Ciencia forense
Aquesta setmana es reconstrueix el cas de l'assassí del Putxet. L'any 2003, al garatge d'una finca de la zona alta de Barcelona, es va trobar el cadàver d'una dona. Semblava un robatori amb violència però, uns dies més tard i al mateix aparcament, una altra dona va aparèixer assassinada en circumstàncies similars.
Documentals
Durada: 50'
00.25
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
00.55
Metrópolis
Eva Lootz
El monogràfic està dedicat a l'artista austríaca Eva Lootz, que va rebre el Premi Nacional el 1994. Es recorre amb ella alguna de les seves instal·lacions emblemàtiques, realitzades amb materials naturals: sorra, parafina i fins i tot mercuri. El seu treball se situa entre l'artefacte, l'objecte i les reflexions de caràcter conceptual.
Altres
Durada: 30'
01.25
Conciertos de Radio 3
La Habitación Roja. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.55
Profilage
El día más bonito de su vida
Chloé Saint-Laurent és una brillant criminòloga especialista en l'elaboració de perfils criminals que entra a treballar com a assessora de la Brigada Criminal de París. El seu comportament excèntric i les seves dificultats per integrar-se en l'equip provoquen el recel inicial dels seus companys de la Brigada, acostumats als mètodes tradicionals d'investigació policial. No obstant això, a poc a poc, la Chloé va guanyant-se el respecte generalitzat dels seus col·legues en demostrar l'efectivitat del seu nou enfocament en la resolució de crims.
Sèries
Durada: 95'
03.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 150'