Programació TV3

Dijous, 26 gener de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui el programa entrevista Rafael Ribó, síndic de greuges. A la tertúlia intervenen Ferran Espada, Esther Vera, Milagros Pérez Oliva i Marcos Pardeiro. Després es mostra el testimoni de dues persones que han hagut de reclamar judicialment el dret de vot després d'una incapacitació judicial. A més, s'entrevista l'escriptor Ricard Ruiz Garzón, guanyador del Premi Edebé per la novel·la La inmortal. Finalment, Marta Lasalas, Mayka Navarro i Núria Ribó analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Martí Boada ha volgut demostrar que la biodiversitat no està renyida amb una gran ciutat com Barcelona i mostra alguns dels animals que comparteixen la ciutat amb les persones.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Lluç amb salsa verda
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
Les pressions del Lluís fan que la Susi li confessi que el va veure la nit en què van disparar el Claudi. Paral·lelament, la Maria es mou per mirar de signar el contracte d'obres de Can Sureda, però l'Emili no és ximple. Mentrestant, l'ambient a la cuina és més fred que mai, però aquest no és l'únic problema de la Maribel.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Avui el programa parla dels nous hàbits alimentaris gràcies al nou llibre de la Dra. Montse Folch, La dieta dels colors, i s'acomiada de Cabrera de Mar. Antoni Bassas, per la seva banda, dóna la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i explica algunes de les anècdotes viscudes. A més, a la secció A cor obert es repassen les notícies de caràcter social que més interès han suscitat durant la setmana.
Altres
Durada: 160'
19.15
El Faro, cruïlla de camins
El Luis escolta l'Ángela parlant malament d'ell i tot fa pensar que la seva relació queda sentenciada. Mentrestant, la Violeta decideix instal·lar-se a casa de l'Arturo i l'Iván, molt disgustat, li confessa el que sent per ella.
Sèries
Durada: 60'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
En el programa d'avui, Mariano Rajoy intenta boicotejar la conferència a Brussel·les sobre el referèndum, transformant-se en El flautista de Madrid per distreure els eurodiputats. Així mateix, Oriol Junqueras i Soraya Sáenz de Santamaría protagonitzen la pel·lícula amb més nominacions als Oscars: Bla Bla Land. I a pocs dies de saber si la CUP aprovarà o no els pressupostos, un conegut personatge de l'espai torna per vigilar Anna Gabriel i els seus companys. Mentrestant, a la Moncloa, Soraya Sáenz de Santamaría i María Dolores de Cospedal competeixen per veure quina de les dues s'estima més Mariano Rajoy.
Altres
Durada: 35'
22.35
El sopar
Tenir èxit
En aquest capítol, quatre persones, que han triomfat en diferents àmbits professionals, reflexionen sobre l'èxit, sobre com s'aconsegueix i com es gestiona.
Altres
Durada: 55'
23.30
El retrovisor
Es busca
Buscar feina als anys 80 consistia a repassar a consciència els classificats del diari o visitar porta a porta polígons industrials i oficines. Avui dia, la gent viu permanentment connectada a les ofertes de feina i poques empreses accepten els currículums en paper.
Altres
Durada: 30'
00.00
Tria 33
En el programa d'avui, dedicat al cinema, es repassa la carrera de l'actor Josep Maria Pou, a través d'una entrevista amb ell i amb persones del seu entorn. Més tard, s'entrevista el director i guionista Paul Schrader, autor dels guions de Taxi Driver i Toro salvatge, entre d'altres, i responsable de la direcció d'obres tan emblemàtiques com Mishima, Aflicció o American Gigolo. Finalment, es parla de les pel·lícules considerades "dolentes".
Altres
Durada: 40'
00.40
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.10
El Faro, cruïlla de camins
El Ricardo demana a la seva mare que organitzi un sopar familiar amb la Lucía i l'Ángela. A casa dels Torres, el Mario insisteix que cal fer canvis a l'empresa per poder créixer. A més, la Carmen sorprèn el Luis en actitud amorosa amb la Begoña.
Sèries
Durada: 50'
03.00
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es pot veure, en 26 capítols, 26 bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'