Programació La 1

Dijous, 26 gener de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Puro invierno
Avui receptes de temporada: un autèntic plat de cullera, uns mongetes de la granja amb botifarra i sepietes. I, per acabar, alguna cosa dolça, un tronc farcit de praliné de castanyes.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Acacias 38
L'Elvira torna a casa i accepta les condicions del seu pare. Mentrestant, l'Úrsula es presenta a comissaria i li diu al Mauro que ve a parlar sobre la fugida de la Sara i sobre la Cayetana. Paral·lelament, admet davant la Fabiana que mai va estar boja. Finalment, la Celia aconsegueix les cèdules falses del Cruz i el Coque.
Sèries
Durada: 60'
17.25
Seis hermanas
La jauría
Les nenes ja s'han recuperat i la Diana decideix tornar a la fàbrica. El Benito, per la seva banda, decideix deixar els estudis després de ser rebutjat per la Celia i reclama els diners de la seva indemnització per anar-se'n. Mentrestant, la Bruna demana explicacions al Velasco sobre la foto del Gabriel que tan gelosament ocultava. Paral·lelament, l'Úrsula rep un anònim que la desanima totalment i li fa veure que no té possibilitats de sortir airosa del judici.
Sèries
Durada: 60'
18.25
Centro médico
A través de set actors, que fan el paper de cinc metges i dues infermeres, es recreen dues històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 60'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 35'
22.40
Cuéntame cómo pasó
El amigo americano
Ronald Reagan viatja oficialment a Espanya per donar suport a la continuïtat en l'OTAN. La seva visita divideix el país entre els partidaris i els que es declaren profundament antiamericans, com el Miguel, que participa en els actes de protesta. L'Antonio, mentrestant, assisteix a una xerrada sobre vi que fa el marquès de Griñón i allà coincideix amb l'Onofre, el germà del la Paz. El Carlos, per la seva banda, descobreix que la Koro, la seva cap, té un passat que desconeixia.
Sèries
Durada: 80'
00.00
Ochéntame otra vez
Inclou El amigo americano i Latin Power: Es repassa el fenomen que ha protagonitzat la música llatina que va emigrar als Estats Units i que, des d'allà, es va estendre per tot el món amb un èxit indiscutible.
Documentals
Durada: 110'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
03.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 145'