Programació TV3

Dimecres, 26 abril de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista l'actor Lluís Homar, que protagonitza l'adaptació de Ricard III de Shakespeare que s'estrenarà al TNC el dijous 4 de maig. Després, el programa aborda la problemàtica de la contaminació acústica amb motiu del Dia Mundial de la Conscienciació envers el Soroll. Tot seguit es parla del tràngol que està passant una família amb problemes de mobilitat a la qual han robat la furgoneta adaptada amb què fan tots els trajectes del seu dia a dia. Abans d'acabar, el programa presenta el nou programa dels dissabtes a la nit a TV3, No perdis el compàs. Els presentadors, José Corbacho i Victòria Maldi, donen les claus d'aquest nou concurs musical.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Avui a la secció el Joc de Catalunya es converteix el plató en un autèntic laboratori. Josep Duran, químic i professor de la Universitat de Girona, parla de l'electricitat estàtica.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Yakiudon amb pollastre
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 5'
15.50
La Riera
El Lluís està molt agraït a l'Ània per l'immens favor que li ha fet. Mentrestant, la Susi i el Quiroga arriben a un punt sense retorn en la relació. Per la seva banda, el Raül es manté bel·ligerant amb l'Àxel.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Nashville
Enyorament
Marshall Evans continua pressionant la Rayna i la Juliette perquè treballin juntes actuant a l'auditori Ryman. Mentrestant, la Scarlett s'acosta al Gunnar en intentar recuperar-se del seu conflicte amb l'Avery. A més, el Teddy es veu obligat a prendre una determinació sobre la seva relació en secret amb la Peggy.
Sèries
Durada: 40'
17.15
Divendres
El programa analitza l'actualitat política, social i cultural de la setmana en una sobretaula. S'hi afegeix Adam Sedó, director de comunicació d'Amazon, amb qui es comenta la decisió de l'empresa d'instal·lar a Catalunya una de les seves bases logístiques. A continuació, el periodista Genís Sinca parla de la Mare de Déu de Montserrat. Després, els germans Torres, dos dels xefs més prestigiosos del moment, presenten el seu nou llibre. A més, el programa continua visitant Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages.
Altres
Durada: 175'
20.10
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, el Peyu mostra els millors nyaps de Vilafranca del Penedès i parla amb tres avis de la vila. A més, Carlo Padial intenta portar al límit fer una vida saludable. D'altra banda, se celebra la victòria del Barça al Santiago Bernabéu i es mostra l'última hora de la dimissió d'Esperanza Aguirre i escenes inèdites de Nit i dia i Joc de cartes.
Altres
Durada: 40'
22.35
El Foraster
Barceloneta
El Foraster surt del seu poble per endinsar-se en un dels barris amb més salero de Barcelona. Visitar la Barceloneta, per a Quim Masferrer, és com caure en una mena de Triangle de les Bermudes on s'hi sent atrapat. Un univers ple de personatges extravagants. Com el Josep, que convida el Foraster a pujar al seu quart de casa amb 25 ocells a dins. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 70'
23.45
El Foraster
Programa d'humor en què Quim Masferrer és un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels pobles de menys de 1.000 habitants.
Altres
Durada: 55'
00.40
Tria 33
La selecció de llibres de Júlia Bertran té com a protagonista l'amor: els còmics Poncho fue, de Sole Otero; Gran bola de helado, de Conxita Herrero; el llibre de poemes de Maria Leach, No te acabes nunca; la novel·la Que me quieras, de Merritt Tierce, i el fotollibre Vera y Victoria, de Mar Sáez.
Altres
Durada: 15'
00.55
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.25
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.25
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.25
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 95'