Programació 33

Dimecres, 26 abril de 2017
06.01
La vaca Connie
Buscant el color d'en Patch. Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
Infantils
Durada: 14'
06.15
3, 2, 1 Pingüins!
Inclou A la casa gran i Problemes al planeta Espera-que-et-toqui
Infantils
Durada: 45'
07.00
Les tres bessones
Tom Sawyer. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 25'
07.25
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 48'
08.13
Dora, l'exploradora
La pilota botadora. La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
Infantils
Durada: 25'
08.38
Loopdidoo
Inclou La goma embogidora i Uns apunts per copiar
Infantils
Durada: 22'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El nou amic del Timmy, L'aniversari del Timmy, L'avió del Timmy, El Timmy aprèn a endreçar i La solució del Timmy
Infantils
Durada: 50'
09.50
Ella Bella Bingo
Inclou El millor del barri del Sol Solet, La doctora Ella, En forma, A cantar i Salt de trampolí
Infantils
Durada: 35'
10.25
Paquets del Planeta X
Inclou Godzilla mandonguilla, Els calçotets intel·ligents, El canviador d'edats, Els clons i La pega dolça mental
Infantils
Durada: 55'
11.20
La Supermots
Inclou Un món sense la Supermots (I), Un món sense la Supermots (II) i Les endevinalles de la Preguntes
Infantils
Durada: 40'
12.00
Els Dalton
Inclou El faquir, Evasió per a tontos, Els Dalton, facturats i El desert de la Mort que Mata
Infantils
Durada: 32'
12.32
Codi: Lyoko
Inclou Record llunyà i Mala sort
Infantils
Durada: 48'
13.20
El detectiu Conan
Inclou El cas dels assassinats dels amics de la màgia (II) i El cas dels assassinats dels amics de la màgia (III)
Infantils
Durada: 50'
14.10
Shin Chan
Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
Infantils
Durada: 50'
15.00
Bola de drac GT
Inclou Afanya't, Son Goku! l'estratègia per fugir de l'infern i Combat ferotge entre en Goku, el superguerrer de quart nivell i el super A-17
Infantils
Durada: 50'
15.50
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Croc Croc fa ning-nang, El soroll nou d'en Raa Raa, A en Croc Croc se li mou una dent i El riure més petit
Infantils
Durada: 45'
16.35
Bola & Bill
Inclou La Lina posa el turbo, El regal i Un poder molt especial
Infantils
Durada: 35'
17.10
Loopdidoo
Inclou Deliri floral, Les meves pucetes i El sol no funciona
Infantils
Durada: 20'
17.30
Vicky, el víking
Inclou Les mil i una nits, Sorpresa de bambú i Estrangers en terra estranya (I)
Infantils
Durada: 40'
18.10
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 29'
18.39
Lulú Brum-brum
Inclou El monstre del bosc i La Fru-Fru està trista
Infantils
Durada: 26'
19.05
Dora, l'exploradora
Lion, el lleó del circ. La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Zoom, el dofí blanc
SOS Manta. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 15'
20.00
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou L'heroi torna a casa i El fantasma de l'Oogway
Infantils
Durada: 50'
20.50
El detectiu Conan
El cas de l'assassinat del monstre Gomera. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 35'
21.25
La Riera
El Lluís està molt agraït a l'Ània per l'immens favor que li ha fet. Mentrestant, la Susi i el Quiroga arriben a un punt sense retorn en la relació. Per la seva banda, el Raül es manté bel·ligerant amb l'Àxel.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Tria 33
La selecció de llibres de Júlia Bertran té com a protagonista l'amor: els còmics Poncho fue, de Sole Otero; Gran bola de helado, de Conxita Herrero; el llibre de poemes de Maria Leach, No te acabes nunca; la novel·la Que me quieras, de Merritt Tierce, i el fotollibre Vera y Victoria, de Mar Sáez.
Altres
Durada: 15'
22.15
Amb filosofia
La mirada
No s'aprèn a veure-hi, però a mirar sí. Igual que s'aprèn a llegir. Tota mirada és una construcció, però a vegades no es veuen les coses sinó allò que ja en saben les persones. Manzano i Antich s'interroguen sobre la mirada i ho fan amb les intervencions dels professors Eulàlia Bosch, Antoni Marí, Íngrid Guardiola i el fotògraf Toni Amengual. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 30'
22.45
60 minuts
Inclou Suplements i seguretat i Atemptats, al cor del poder: Documental que analitza la situació política i social de França després de la matança de Charlie Hebdo i la sagnant presa d'ostatges al supermercat Hypercacher. La història s'explica des de tres angles decisius: el president francès, François Hollande, el primer ministre, Manuel Valls, i el ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve.
Documentals
Durada: 135'
01.00
Històries del rebost d'Àfrica
Kilifi
Kiran Jethwa es troba a Kilifi, a Kenya. Allà coneix la indústria dels anacards, una de les principals riqueses de la regió.
Documentals
Durada: 25'
01.25
Amb filosofia
La mirada
No s'aprèn a veure-hi, però a mirar sí. Igual que s'aprèn a llegir. Tota mirada és una construcció, però a vegades no es veuen les coses sinó allò que ja en saben les persones. Manzano i Antich s'interroguen sobre la mirada i ho fan amb les intervencions dels professors Eulàlia Bosch, Antoni Marí, Íngrid Guardiola i el fotògraf Toni Amengual.
Documentals
Durada: 30'
01.55
60 minuts
Inclou Suplements i seguretat: El programa investiga la situació del sector de les vitamines i els suplements als Estats Units, un sector que ha experimentat un gran creixement. En els últims anys s'han plantejat dubtes sobre la seguretat d'aquests suplements, després de la detecció de fraus en la indústria i els riscos ocults de prendre grans dosis d'aquests productes. Qüestió que posa en evidència els interessos que hi ha al darrere i que impedeixen que el consumidor estigui protegit i informat.
Documentals
Durada: 55'
02.50
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 16'