Programació TV3

Diumenge, 24 febrer de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
10.30
Signes dels temps
Salvar els boscos de Libèria
S'entrevista Silas Siakor, activista mediambiental de Libèria i Premi Mundo Negro a la Fraternitat.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Programa que retrata l'actualitat política catalana a través de la sàtira i el bon humor.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
En aquest nou lliurament, es veu com entrevistats, públic i la gent en general són susceptibles de quedar-se adormits en un plató. A més, s'anima el jugador del Barça Coutinho perquè ho doni tot en els propers partits que té l'equip. A més, en aquest episodi, el defensor de l'espectador emet la visita que el periodista Cake Minuesa va fer a Torroella de Montgrí, l'entrevista onírica a Josep Maria Bartomeu per intentar treure-li algun titular i l'última ocurrència del president Pedro Sánchez.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: L'Eddie, l'àguila
L'Eddy Edwards és un noi inquiet que somia competir als Jocs Olímpics. Malgrat la malformació als genolls que va tenir de petit, de seguida fa carrera com a esquiador de descens. Però on veu una oportunitat per representar la Gran Bretanya en uns Jocs Olímpics és en salt d'esquí, en què fa dècades que no ha participat cap atleta britànic. Amb l'únic suport de la seva mare, va a entrenar-se a Alemanya, on coneix l'exsaltador nord-americà Bronson Peary, el qual, admirat per la determinació del noi, decideix entrenar-lo amb vista als Jocs Olímpics d'hivern d'Albertville, programats per al cap de quatre anys, el 1992. L'Eddie, però, no vol perdre la que ell creu que és la seva gran oportunitat i s'inscriu als Jocs Olímpics d'hivern de Calgary del 1988.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: Lliures
En acabar la Segona Guerra Mundial, centenars de persones van fugir a través dels Alps i el Südtirol fins a Gènova per dirigir-se des d'allà a un món millor i més segur, l'Amèrica del Sud. La majoria eren desplaçats però també s'hi van afegir milers de criminals nazis. Els protagonistes, un assassí de masses i una supervivent del terror nazi, es troben mentre fugen i experimenten per primer cop l'amor verdader, sense conèixer la història real que cadascú amaga.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Al cotxe
Aquesta setmana el programa té uns convidats de luxe. Tres grans estrelles d'àmbits professionals molt diferents: el periodista Jordi Basté, la cantant d'òpera Ainhoa Arteta i l'actor Eduard Fernández.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Sense batec
Producció on es posa llum a una realitat que es viu en silenci. El reportatge explica, gràcies a moltes històries, un dol poc reconegut i compartit, el dol perinatal. Cada any moren 2500 nadons a l'Estat, 6 cada dia. La pèrdua d'un fill durant la gestació, o poc temps després de néixer, encara és un tema tabú i poc comprès per la societat. El programa es pregunta com es pot rebre la mort quan s'espera la vida.
Altres
Durada: 55'
22.50
Quatre gats
Irene Montero
Irene Montero, diputada i portaveu de Podem, és la protagonista del programa d'avui. Des del seu despatx i des de l'hemicicle del Congrés, el programa repassa l'actualitat d'aquesta setmana, tant del judici com de les pròximes eleccions espanyoles. Diàleg, plurinacionalitat i presos polítics són alguns dels conceptes clau que centren les respostes de la diputada. També hi intervé l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Amb ell, el programa fa memòria dels dies de setembre i octubre del 2017, que centren el judici del procés.
Altres
Durada: 35'
23.25
La gran il·lusió, relat intermitent del cinema cat
Lladres i serenos
A la cruïlla dels anys 50 i 60, neix a Barcelona una generació de cineastes que aprofiten el cinema policíac per fer un retrat indirecte molt dur del país i un cinema urbà de gran personalitat. Films importantíssims com A tiro limpio, Apartado de correos 1001, Distrito Quinto i més tenen una influència decisiva en futurs escriptors, com Vázquez Montalbán i Martín, i directors, com Aranda i Balagué.
Altres
Durada: 45'
00.10
Pel·lícula: Mystic River
Jimmy Markum, Dave Boyle i Sean Devine van créixer junts en un districte perillós de Boston. 25 anys més tard, tots tres amics es retroben per resoldre l'assassinat de la filla del Jimmy, de només 19 anys.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.20
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
02.50
Ritmes a l'aula
Elio. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
Dani Nel·lo & Mario Cobo. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 50'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Xavi Maureta Animals Exòtics. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.55
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'