Programació TV3

Dissabte, 20 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 380'
12.20
No pot ser!
Big data, big brother
Jordi Basté explora com de vulnerable és la privacitat a internet amb les actrius Aina Clotet i Anna Bertran, l'enginyer Elies Campo, el periodista Marc Giró i destacats especialistes en seguretat a la xarxa.
Altres
Durada: 60'
13.20
TV3xunTUB
Eduard Farelo
Aquesta setmana, l'actor Eduard Farelo explica, entre altres històries, la responsabilitat que suposa gravar una sèrie diària.
Altres
Durada: 30'
13.50
Zona zàping
El programa analitza la setmana de Champions amb la classificació del Barça a semifinals i la desfeta de Cristiano amb la Juventus. Es destaca el retorn d'un mite del golf com Tiger Woods, que, després de molts anys, torna a vestir la prestigiosa jaqueta verda d'Augusta, i es reviu la victòria a MotoGP d'Àlex Rins, amb un espectacular final amb Valentino Rossi. A més, el NTLF continua repartint premis al vídeo més divertit i curiós. I s'emet una altra entrega del particular Messi Challenge del programa.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Troia
A l'antiga Grècia, la passió de dos amants llegendaris, el Paris, príncep de Troia, i l'Helena, reina d'Esparta, desencadena una guerra que arrasa tota una civilització. La fugida de la jove fa que Troia sigui assetjada pels grecs durant dècades.
Pel·lícules
Durada: 160'
18.20
Tarda de cine: Ara o mai
L'Eva i l'Àlex són una parella que, després d'anys de festeig, decideix casar-se al lloc on es van enamorar, un petit poblet de la campanya anglesa. Els problemes del casament comencen quan una vaga de controladors aeris impedeix que el nuvi i els convidats es reuneixin amb la núvia i el seu seguici.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Adossats
23 d'abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s'allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l'hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi, l'avi, es diu Jordi; el fill del Jordi, el net, també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del patró de Catalunya.
Altres
Durada: 90'
23.25
Pel·lícula: Un home perfecte
Un marit faldiller, sense voler, es torna a enamorar de la seva dona quan fingeix ser una altra dona.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.00
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Johnny Big Stone & The Blues Workers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Matías Míguez. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Jon Robles Group. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'