Programació 8tv

Dissabte, 20 abril de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Impressió. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Bernat Font Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 127'
15.07
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 30'
15.37
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 30'
16.07
Barcelonautes
Què es el Barcelonès? Un diccionari diria que és la comarca més destacada de Catalunya, amb uns tres milions d'habitants, formada per les poblacions de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Però si passegem pels carrers, mercats, parcs i places, centres comercials o platges d'aquestes ciutats, ens adonem que el Barcelonès és, bàsicament, VIDA.
Altres
Durada: 38'
16.45
Pel·lícula: PD James: la sala del crimen
El cos calcinat d'una de les persones més estretament vinculades a un petit museu privat és l'origen d'aquesta nova investigació d'Adam Dalgliesh. L'entitat, dedicada al període d'entreguerres, acull, a més d'obres d'art, la biblioteca i l'arxiu, una Sala del Crim inquietant, on es poden estudiar els successos més sonats de l'època. Allà, un dels casos presenta coincidències estranyes amb el que ocupa ara l'inspector.
Pel·lícules
Durada: 195'
20.00
Pel·lícula: Un viaje desde el corazón
Kieran Johnson és un mestre desmotivat que decideix marxar a Irlanda després de descobrir una vella fotografia en què la seva mare apareix al costat d'un jove. Allà coneix la senyora Kearney, que va conèixer a la seva mare fa anys.
Pel·lícules
Durada: 120'
22.00
Pel·lícula: The Outcast
Després de passar la Segona Guerra Mundial amb la seva estimada mare Lizzie al poble, Lewis Aldridge, de 10 anys, està encantat de donar la benvinguda al Gilbert, el pare que amb prou feines coneix. A diferència de la Lizzie, el seu marit és molt més reservat. Llavors passa una desgràcia. La Lizzie s'ofega en un accident de natació, del qual el Lewis se sent en gran part responsable. Passat un any, el seu pare, el Gilbert, es casa amb la jove Alice.
Pel·lícules
Durada: 240'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'