Programació TV3

Dimarts, 25 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui es fa un cara a cara entre la secretaria general del Departament de Justícia de la Generalitat i un representant del Sindicat de Llogaters amb el decret del Govern per limitar el preu dels lloguers en el centre de la conversa. A la tertúlia d'anàlisi de l'actualitat hi participen Milagros Pérez Oliva, Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera, amb la incorporació, des de Madrid, de Gemma Robles. Després, en una setmana amb tres revetlles, Sant Joan, Sant Jaume i Sant Pere, Sergi Pàmies explica si funcionen els sistemes per superar la ressaca, com ara beure molta aigua o sucs de taronja. I el programa acaba posant sobre la taula com es reacciona quan algú plora en públic. Se'n parla amb Àgata Roca, actriu, i amb David Bueno, professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador científic.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de llardons i crema
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Helena vol que el Mateu es disculpi pel que va dir del Ferran, però l'Andreu la convenç que ho deixi estar, perquè se n'anirà. El Mateu se sent sol davant del silenci dels amics. Només la Marta li fa costat incondicionalment. Mentrestant, el Miquel ha decidit que només ajudarà la Mari Carmen si ella explica a la Noe què vol fer. La dona ho explica a la seva filla. Més tard, la Gemma rep una trucada de l'Octavi que li diu que vindrà a passar uns quants dies a Barcelona. La Cati, per la seva banda, exigeix al Quim que li torni tots els diners que ella va invertir en el vitalici de l'Arturo, i llavors el Quim demana a la Lina que li torni de cop els diners que li va deixar a la Paula. A més, l'Anna vol celebrar el seu aniversari només amb el Marc, però l'Ivan convenç la Sílvia que han de fer-li una festa. I resulta una mala idea.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou L'home dofí
Documentals
Durada: 70'
23.05
Revolució 4.0
Empoderament total: dones i tecnologia
Al programa d'avui es parla de la paritat en un plató ple de dones, amb l'excepció de dos homes. Tots ells debaten sobre si les dones s'hauran d'esperar fins al 2030 per aconseguir la igualtat establerta per l'ONU. Parlen d'aquesta revolució la coneguda influencer, empresària i model Vanesa Lorenzo i les emprenedores catalanes del món TIC Helena Torres, inversora mentora, i Mar Alarcón, de SocialCar, considerada una de les 50 dones europees més influents del món a les start-ups. També passen pel plató Anna Mercadé, Khaoula Boumaaza, Isona Passola, Liz Castro, sor Lucía Caram, Lluís Juncà i Jordi Arrufí.
Altres
Durada: 60'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.50
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.45
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Ramón Ángel Rey. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'