Programació La 1

Dimarts, 25 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Menú de celebración del verano
Avui el Dani prepara un menú per celebrar l'arribada de l'estiu. Per fer-ho, compta amb l'ajuda de Marta Verona, guanyadora de MasterChef 6.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Silvia sent que no pot confiar en el seu nòvio i li demana que es prenguin un temps en la seva relació. L'Aitana, mentrestant, confessa a la seva mare que sent vertigen davant del seu casament, que és imminent, i acaba fent un petó a la Nacha.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Bellita ajuda la Cinta amb l'equipatge per a la gira i l'aconsella. Està convençuda que serà una gran artista. Mentrestant, l'Emilio està a punt d'explotar quan veu la Cinta amb el Rafael, però la Camino l'atura. El jove Pasamar escriu en un quadern els seus sentiments cap a la Cinta. Més tard, tot el barri, inclosa la Rosina, es fa ressò de la detenció del Liberto, acusat de violar la Genoveva. Llavors el Felipe va a veure el Liberto a la comissaria i s'enfronta a l'Alfredo.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
El Jorge no es pot creure el que acaba de fer. S'ha declarat a la Julia davant de tothom. Després d'això promet als socis que la seva història amb la Julia no tindrà conseqüències a la feina. L'Alba, mentrestant, es refugia a casa de la Sofía. La Mari Carmen, davant d'aquesta situació, demana al Francisco que parli amb ella. També l'Ángel vol parlar amb l'Alba per aclarir les coses, però ella només vol que la deixi en pau per sempre. Paral·lelament, la Sofía descobreix que el seu deute està cancel·lat i no sap qui ho ha fet. Posteriorment, la Macarena convida tota la gent del bufet al casament, menys a la Charly, amb qui no acaba d'encaixar. La Carlota, per la seva banda, serà qui porti el cas de la Berta i les seves fotos retocades, i obliga el Jesús a portar-ne un amb la Larrechea. La Julia, mentrestant, decideix demostrar a l'Héctor que va de debò i li demana que sigui el seu acompanyant al casament de la Macarena.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 25'
22.30
MasterChef
Final
Els aspirants reprodueixen un plat del xef Dabiz Muñoz, que cuina amb ells marcant el ritme de la prova. El millor aconsegueix el primer passi al duel final i l'anhelada jaqueta curta. A Dénia, han de cuinar un menú dissenyat per Quique Dacosta, que després degusten els 12 duelistes de les sis edicions anteriors de MasterChef. Finalment, els dos duelistes s'enfronten preparant un menú complet que valora el jurat i Gastón Acurio, el xef llatinoamericà més reconegut a nivell mundial. El guanyador de la setena edició aconseguirà el trofeu que l'acredita com a guanyador, 100.000 euros, la publicació del seu propi llibre de receptes i un Màster en Cuina, Tècnica i Producte, impartit per la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques del Basque Culinary Center. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 190'
01.40
Comando actualidad
Inclou Pueblos vivos i La salida del letargo: Es troben en el seu millor moment, amb verdes valls, cascades plenes d'aigua, coves amagades als seus vessants i animals salvatges sortint de la letargia.
Altres
Durada: 120'
03.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 25'