Programació TV3

Diumenge, 12 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 85'
12.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
12.55
Jo també em quedo a casa
#JoActuo
Emissió dels capítols #JoEmCorono i #JoActuo.
Sèries
Durada: 25'
13.20
Polònia
Especial Setmana Santa
Bertín Osborne no pensa quedar-se sense processó de Setmana Santa i ensenya com té intenció de fer la seva: la processó dels productes de Bertín. A continuació, Tomàs Molina ofereix la predicció meteorològica, tot i que no se'n podrà gaudir; Pedro Almodóvar se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que presenten contingut gratis per entretenir els ciutadans i presenta la seva última pel·lícula; i, tot i que no es pot sortir de casa, Artur Mas rep una visita inesperada. Després, encara que el futur és molt incert, el programa compta amb Susanna Astral, que torna a tirar les cartes per resoldre tots els dubtes sobre la COVID-19. Mentrestant, des de casa, el rei Joan Carles mostra com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari domèstic. I, finalment, Marie Kondo ofereix uns consells pràctics per mantenir l'ordre i tenir la casa neta i ordenada.
Altres
Durada: 35'
13.55
APM? Extra
Avui toca ballar amb el hit Tot no anirà bé, dels APM Street Boys de l'APM? de Catalunya Ràdio: Xavi Cazorla, Joel Díaz i Ernest Codina. A més, concursants molt moguts de l'Ahora caigo, altres Crims musicals i la presentació d'un convidat molt especial.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Ressucitat
El Clavius, un militar romà poderós, i el seu ajudant, el Lucius, són assignats per resoldre el misteri sobre el que li va passar a Jesús en les setmanes posteriors a la seva crucifixió, per combatre els rumors del messies ressuscitat i prevenir una revolta a Jerusalem.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: Quo Vadis
En tornar a Roma després de tres anys en el camp, el general Marcus Vinicius coneix Lygia i s'enamora d'ella, però com a cristiana, no vol tindre res a veure amb un guerrer. Va créixer romana, i com a filla adoptiva d'un general retirat, Lygia és tècnicament una ostatge de Roma. Marcus aconsegueix que l'emperador Neró li l'entregue pels serveis prestats, però està sucumbint gradualment a la seua fe cristiana.
Pel·lícules
Durada: 210'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
No pot ser!
E-Sports: comença la partida
Hi ha un fenomen emergent que ja reuneix milions d'espectadors a tot el món i a professionals que aixequen passions i competeixen al més alt nivell: els e-sports. Jordi Basté descobreix un nou món i assisteix a una cita del Mundial de League of Legends a Madrid. Allà conversa amb el caster, com es coneix als narradors d'e-sports, Ibai Llanos, i coneix un dels grans de la indústria, el fundador i CEO de G2 Deportes, Carlos Ocelote Rodríguez. A més, Basté visita les instal·lacions del Movistar Riders; acompanya en un streaming la gamer mediàtica Cristinini; i comparteix xerrada amb un dels millors jugadors de Fortnite del món, el català Tom Baldrich, més conegut com Vorwenn.
Altres
Durada: 55'
23.05
Concert Txarango
Docuncert Txarango-Abaraka. Docuncert que s'endinsa en l'essència del grup de música a través del testimoni dels mateixos músics i dels seus fans, a partir de la gravació del concert de final de gira, que es va fer el 13 d'octubre de 2018, al Parc Nou d'El Prat de Llobregat, dins del festival solidari Esperanzah!.
Altres
Durada: 125'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'