Programació 33

Dijous, 23 novembre de 2017
06.01
Mic
Inclou Megaminimals
Infantils
Durada: 31'
06.32
Espies de veritat
Inclou Enxampades de veritat (II) i Enxampades de veritat (III)
Infantils
Durada: 50'
07.22
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 50'
08.12
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La Titellaire. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 27'
08.39
Nils Holgersson
Doble personalitat. La vida de Nils Holgersson canvia de la nit al dia quan captura un follet que li concedeix un desig. El Nils desitja poder volar, però l'Athanor, un savi follet, decideix encongir-lo i atorgar-li la capacitat de comunicar-se amb els animals.
Infantils
Durada: 21'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy ho deixa tot ben net, L'instrument del Timmy, La capsa sorpresa del Timmy, El Timmy fa de ballarina, El Timmy troba extraterrestres i El Timmy fa de nadó
Infantils
Durada: 60'
10.00
Calimero
Inclou El cas curiós de l'eruga, Missió secreta i Boomerang
Infantils
Durada: 40'
10.40
Les noves aventures de Peter Pan
Inclou Sola i La pel·li de Mai Més
Infantils
Durada: 50'
11.30
La Supermots
Inclou El bo, el dolent i en Chucky i Els animals de la Iaia May
Infantils
Durada: 27'
11.57
Els Dalton
Inclou El temple asteca, Massa túnels, La sopa de pollastre, Els Dalton s'ensabonen, Un casament indi, Seràs indi, fill meu i Els Dalton a primera plana
Infantils
Durada: 53'
12.50
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Tornaré. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 25'
13.15
El detectiu Conan
Inclou El viatge misteriós per la platja del sud de Kishu (I) i El viatge misteriós per la platja del sud de Kishu (II)
Infantils
Durada: 56'
14.11
Shin Chan
Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
Infantils
Durada: 49'
15.00
Bola de drac Z
Inclou Adéu, Ten Shin Han! L'estratègia suïcida d'en Xaos i En Ten Shin Han crida! És l'últim cop que faig servir la meva tècnica!
Infantils
Durada: 50'
15.50
Olivia
Inclou L'Olivia i l'exhibició de talents, L'Olivia i el braçalet i El rentador de gossos de l'Olivia
Infantils
Durada: 33'
16.23
Lulú Brum-brum
Inclou Pànic escènic, La felicitat, El concurs de l'aigua i El millor dia
Infantils
Durada: 45'
17.08
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas dels cons de trànsit desapareguts i El cas de les monedes grises
Infantils
Durada: 27'
17.35
Misha, la gata violeta
Inclou La fada Verònica i La princesa i l'arròs
Infantils
Durada: 15'
17.50
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i els que tot ho arreglen i En Raa Raa i la funció de la selva Xiu Xiu Xivarri
Infantils
Durada: 20'
18.10
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.35
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou La campana de Greendale i El xai barrut
Infantils
Durada: 30'
19.05
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La guarderia de kung fu. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Pat, el gos
Inclou Maxigolf i Embolic al pícnic
Infantils
Durada: 19'
20.04
Els germans Kratt
Inclou El lèmur daurat i Energia de panda
Infantils
Durada: 51'
20.55
El detectiu Conan
La Lliga de detectius júnior contra la banda d'atracadors. L'enrenou. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 30'
21.25
Com si fos ahir
La Gemma entoma
La Gemma ha d'acceptar la presència de la Sandra a les reunions amb els representants d'Indrex, però vol imposar les seves condicions. La Sandra es reivindica i el Miquel hi ha d'intervenir. Aquest, però, no és l'únic problema de la Sandra. Per la seva banda, el Pep afluixa i es disculpa amb l'Eva, però ella ja ha pres una decisió dràstica. Vol plegar d'Adalisa. A casa del Jordi i la Sílvia, l'Eloi continua sent una font de conflictes. Ell i el seu pare no se suporten. El Vicenç, paral·lelament, demana explicacions al Manel pel seu comportament del dia anterior, però la Joana pren partit a favor del seu net.
Sèries
Durada: 40'
22.05
Quarts de nou
Notes finals
Els Minyons de Terrassa van posar el punt final a la temporada castellera. Avui es fa un repàs dels millors moments de l'any casteller. A més, s'explica com es viu una actuació rere les càmeres.
Altres
Durada: 30'
22.35
Pel·lícula: Paco Candel, l'altre català
Mitjançant els seus llibres, Paco Candel ha contribuït decisivament a explicar bona part de la transformació de Catalunya al segle XX, convertint en protagonistes els centenars de milers d'immigrants arribats de tot Espanya a la seva nova terra d'acollida.
Pel·lícules
Durada: 60'
23.35
Identitats
Francesc Candel
Altres
Durada: 50'
00.25
Sense ficció
Inclou Sègula. Lo futur de les terres de l'Ebre
Documentals
Durada: 70'
01.35
Camins per anar a l'escola
El camí per anar a l'escola de la Cho
La Cho pertany a la comunitat hmong, una ètnia que viu a les muntanyes del nord del Vietnam, en un aïllament pràcticament total. Per anar a l'escola, ella i les seves germanes han de recórrer cada dia uns camins abruptes i escarpats molt perillosos, però la possibilitat d'un futur millor és una recompensa que supera totes les dificultats.
Documentals
Durada: 25'
02.00
Les costes franceses des de l'aire
Le Croisic
Sèrie documental que ofereix vistes aèries de la costa francesa.
Documentals
Durada: 10'
02.10
Ballar
Ballar i arriscar
La Colla dels Moixiganguers d'Igualada aprèn a ballar amb la companyia de dansa GN/MC. Totes dues agrupacions saben perfectament què significa arriscar-se i avui ho demostren. La coreògrafa Sònia Gómez té una proposta que experimenta a més amb els elements més perillosos de l'espai escènic.
Altres
Durada: 25'
02.35
Quarts de nou
Notes finals
Els Minyons de Terrassa van posar el punt final a la temporada castellera. Avui es fa un repàs dels millors moments de l'any casteller. A més, s'explica com es viu una actuació rere les càmeres.
Altres
Durada: 25'
03.00
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 61'