Programació 8tv

Dijous, 23 novembre de 2017
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 175'
09.55
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 195'
13.10
Monk
El Sr. Monk recibe un derechazo
El Monk es resigna a reincorporar-se i ho troba alliberador, però un cas en què un boxejador torna al ring l'inspira.
Sèries
Durada: 50'
14.00
Arucitys
Espai diari que s'apropa a l'actualitat social, televisiva i del cor amb dosis d'humor i un ampli ventall de col·laboradors i convidats.
Altres
Durada: 240'
18.00
Catalunya directe
Als carrers passen moltes coses que queden fora del focus informatiu. Per tal d'acostar l'espectador a altres realitats, un equip de reporters busca persones singulars, consells per millorar la qualitat de vida i informació que pot ajudar a veure el món des d'altres perspectives.
Altres
Durada: 95'
19.35
Fora de joc
Tertúlia sobre l'actualitat esportiva, amb especial atenció al Barça, l'Espanyol i el Girona. Inclou informació de les jornades i debats dels temes més destacats del món de l'esport.
Esports
Durada: 55'
20.30
8 al dia
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions més lúdiques.
Altres
Durada: 130'
22.40
Gran cinema: Red Riding: 1980
Durant la dècada dels 80, l'Esbudellador sembra el pànic a Yorkshire. El govern recorre a Peter Hunter, el detectiu més important de Manchester, perquè es faci càrrec d'una revisió secreta del cas. El 1974 en Hunter no havia pogut completar la recerca d'un tiroteig en el qual estaven implicats els policies de Yorkshire. Però, en aquesta ocasió, està decidit a arribar fins al final.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.30
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
Navidades trágicas (II)
El comissari Jean Larosière i el seu assistent, l'inspector Emile Lampion, formen un equip d'investigació tan eficaç com hilarant. Tots dos viatgen a Bretanya per investigar l'assassinat de Simon Li Tescou, que, poc abans del seu 70è aniversari, havia reunit tota la seva família per comunicar-los una notícia important relacionada amb la seva herència.
Sèries
Durada: 100'
02.10
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 90'