Programació La 1

Dissabte, 16 juny de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
Comando actualidad
La burbuja gastronómica
Programa que presenta un tema d'actualitat mitjançant la mirada coral de diversos reporters.
Altres
Durada: 65'
10.40
MasterChef
A la primera prova de la nit, els aspirants s'enfronten en la batalla de la farina, en què els aconsella el xef Carles Abellán. Després, al camp de maniobres de San Gregorio de Saragossa, elaboren un menú per a 200 convidats, membres de la Brigada Aragó número 1 de l'Exèrcit de Terra de les Forces Armades espanyoles. A més, arriba la repesca. En aquesta setena entrega un dels exaspirants té l'oportunitat de tornar a la competició cuinant, cadascun, un tipus de carn d'olla diferent. I a l'eliminació preparen dos plats diferents, en els quals han de comptar bé les calories dels aliments al supermercat, perquè no en poden agafar més de 600 ni menys de 500. El xef Ramón Freixa els ajuda.
Altres
Durada: 170'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Es xerra amb Monica Belluci, tota una icona de sensualitat i estil al més pur estil italià. Es repassa després la història del denim amb una de les seves firmes més emblemàtiques, i es visita el taller de la dissenyadora catalana Marta Rota.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un médico y tres mujeres
Quan el metge del petit poble de St. Mark es jubila, és hora de buscar un successor. El candidat resulta ser el doctor Nael Rayan, antic amor de l'alcaldessa Helen, que se sorprèn quan en trobar-se amb ell reviu aquells sentiments del passat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Otoño en Nueva York
Will Keane és el propietari d'un dels restaurants més famosos i prestigiosos de Nova York. Un dia la Charlotte, una noia independent i vital, polvoritza els seus prejudicis sobre l'amor i la vida.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Cine de barrio: Tres de la Cruz Roja
Tres aficionats al futbol descobreixen que amb un uniforme de portalliteres de la Creu Roja poden entrar als camps de futbol de forma gratuïta. Poc després, els tres joves es presenten com a voluntaris a la seu de la institució.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Màxim, ministro por 7 días, Nóos, un final de cárcel, Singapur: ¿cumbre pacifista? i Travesía humanitaria: El destí i travessia a Espanya del comboi liderat per l'Aquarius amb 629 immigrants africans ha reobert el debat sobre les polítiques migratòries de la Unió Europea. El Govern de Pedro Sánchez va oferir el port de València per raons humanitàries i solidàries. Hi ha altres aspectes del problema migratori, com l'efecte crida i l'acció de les màfies.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Erin Brockovich
Erin Brockovich, que no té ni diners ni feina, no aconsegueix que li donin la indemnització per un accident del qual no és culpable. Per això, demana al seu advocat, Ed Masry, que la contracti. Un dia l'Erin troba uns registres mèdics en uns arxius que proven l'existència d'aigües contaminades en una comunitat local.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Última oportunidad
Emissió dels capítols 1.4, 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 165'
02.50
Los misterios de Laura
El misterio del niño secuestrado
El Jake s'ha recuperat del tret que va rebre i ha tornat a treballar, però descobreix que ha estat substituït per la capitana Santiani, una dona de caràcter difícil que pretén que la seva situació d'interinitat en el càrrec de capitana passi a ser fixa.
Sèries
Durada: 40'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'