Programació La 1

Dilluns, 25 febrer de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Arroz con sepia y morcilla. Tarta de frambuesas
El Javier i el Sergio preparen un arròs caldós amb ingredients de mar i muntanya: sèpia i botifarra, a més de coliflor. De postres fan un pastís de gerds amb festucs garrapinyats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Seguint l'intent frustrat d'assassinat per part de l'estrangulador, la Miralles i la Silvia interroguen la Ibarra per elaborar les primeres hipòtesis. Per la seva banda, el Toni demana a la Paty que no se'n vagi a Barcelona. El Bremón, mentrestant, rep una mala notícia personal que té a veure amb la seva dona.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Ramón reprèn de nou les seves obligacions i entra a l'habitació de la Trini, que estava intacta des que va morir. La Carmen, paral·lelament, explica al Cesáreo les seves sospites. Segons ella, sembla que el seu Samuel està ficat en assumptes tèrbols. Més tard, el Felipe, per decisió de la Lucía, atorga poders al Telmo per gestionar la fundació. A més, el Telmo és portat a comissaria com a sospitós de l'assassinat del Jimeno. El Ramón, per la seva banda, és conscient que la Celia està obsessionada amb la Milagros i per això no li treu l'ull de sobre. Mentrestant, l'Íñigo agraeix a la Leonor tot el que ha fet per ell, i el Tito trenca el moment romàntic amb una notícia urgent.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
Després d'un sopar de reconciliació amb el Jorge, la Julia es confessa amb l'Olivia i ajuda la Sofía amb els problemes que ella té a casa amb el José. Per la seva banda, la Berta i la Carlota ajuden la seva defensada, la Giselle, i Olga Benjumea perquè pactin, però el seu client fica la pota fins al fons i tenen por de perdre el cas. El Francisco, paral·lelament, té por que el puguin estar escoltant i demana ajuda al Charly per descobrir micròfons. Després passa una tarda apassionada amb la Mari Carmen. A més, el Rodrigo descobreix que la Berta no està enamorada d'ell, i això el fa sentir molt desgraciat.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 35'
22.40
Hospital Valle Norte
La vida y la muerte
Una parella de joves subsaharians que intentava arribar a territori francès és abandonada en terra de ningú pels membres d'una màfia d'immigració il·legal, a causa de l'avançat estat de gestació de la jove, que es posa de part en plena ruta. Per la seva banda, la Paula i l'Héctor emprenen junts un viatge per carretera camí d'Oviedo, on es dirigeixen per assistir a un congrés mèdic. L'atzar els porta a trobar-se amb els joves subsaharians. Mentrestant, a l'hospital, un trio de joves implicats en activitats de risc resulten ferits de diversa consideració mentre efectuen un dels seus desafiaments.
Sèries
Durada: 70'
23.50
El viaje de un órgano
Albert y Paco
El Paco fa el gest de generositat més gran que un amic pot oferir i dona el seu ronyó a l'Albert per salvar-li la vida. Una història de solidaritat i amor que sublima l'amistat entre dues persones, i mostra una de les decisions més valentes que un ésser humà pot prendre: salvar la vida d'un amic.
Documentals
Durada: 50'
00.40
Pel·lícula: Espíritu familiar
El Max, escriptor sense èxit i immadur, i l'Yvan, professor de literatura i hipocondríac, són germans. La seva germana petita, la Helen, pateix problemes renals greus i necessita urgentment un trasplantament. Tots dos s'ofereixen a donar el seu ronyó i competeixen entre ells per ser el donant escollit.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'