Programació La 1

Dilluns, 27 maig de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
Los desayunos de TVE. Análisis 26-M
Programa especial que s'encarrega de l'anàlisi dels resultats de les eleccions. Compta amb els convidats Luis Arroyo, expert en comunicació política; Kiko Llaneras, expert en anàlisi de dades, i Jaume Duch, portaveu del Parlament Europeu.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Ensalada de judías blancas y natillas
Dani García rep a la seva cuina Daniel Escribano, exaspirant i semifinalista de MasterChef 6. Cuinen una saníssima amanida de mongetes blanques. Després, el Dani i l'Antonio preparen unes postres clàssiques: unes natilles, acompanyades de merengues.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Tot i els advertiments de la Miralles, el Toni continua investigant pel seu compte per trobar la Rosa, la noia que li va robar. Seguint la informació de l'Elvira, els policies aconsegueixen detenir el Pecas, el nou traficant del barri.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El José intenta calmar la Bellita, que està insuportable després de la bronca amb la Felicia. Just després, la folklòrica exigeix a la seva família que no tornin a passar pel restaurant i anul·la el viatge a l'Argentina a l'últim moment. Mentrestant, l'Alfredo canvia l'informe que va demanar el Ramón sobre el Banc Americà per un de favorable aprofitant l'enrenou de la desaparició de la Milagros. Més tard, la Genoveva apareix amb la nena. Paral·lelament, els Palacios es reuneixen amb la Milagros. El Ramón, per la seva banda, aconsegueix afermar la relació amb la seva filla i convida la Carmen al sopar familiar. Mentrestant, el Servando regala un xal a la Marcelina, que suposadament era de la Bellita, i el Cesáreo descobreix que la peça és falsa. Finalment, la criada confessa a la Fabiana que ja no té ganes de continuar vivint.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
En el cas de la incoació d'expedient de deportació contra Santiago Vega, la Julia, que el defensa, insisteix a basar les seves al·legacions en argumentacions polítiques. A l'últim moment, i veient que les coses comencen a pintar malament, recorda els consells del Jorge i canvia d'estratègia, apostant per una altra que és tècnicament irreprotxable i estrictament jurídica. La Mari Carmen, mentrestant, accepta pagar l'elevada fiança que permetrà que el Francisco surti de la presó. Paral·lelament, la Mari Carmen i la seva filla, l'Alba, fan les paus, i l'Alba també es reconcilia amb l'Ángel després de la picabaralla del dia abans. Per la seva banda, la Charly i la Carol tornen a ser amigues després de superar l'episodi de l'amor no correspost. I, malgrat tota la tensió que hi ha hagut, la setmana acaba amb diverses celebracions.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Especial cinco años
Amb motiu del cinquè aniversari de la primera emissió, Jacob Petrus està acompanyat al plató per alguns convidats que ajuden a presentar els reportatges, com Antonio Resines, Tony Aguilar i dos dels reporters més veterans, Mar Villalobos i Koldo Arrastia, que repassen els millors moments d'aquests cinc anys.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
22.40
La otra mirada
Miedo al otro
Després de quatre mesos a la presó, la Teresa és declarada innocent de l'assassinat del seu pare i surt de presó, però la professora no és la mateixa. No té forces per encarar la seva relació amb la Roberta, la seva germana, just quan l'alumna ha hagut d'acceptar que la seva mare, la María Antonia, és una assassina. No obstant això, la Teresa troba la il·lusió quan topa amb la Inés, una jove buscavides africana que està sola al món. Se li ocorre un pla: portar-la a l'acadèmia perquè pugui formar-se. Mentrestant, la Manuela ha de cedir davant de la seva mare perquè uns inversors millorin el finançament de l'acadèmia i accepta que contracti una nova administradora. Es tracta de la Carmen, antiga amiga i companya. A més, la Luisa ha tornat a trobar l'amor amb el Vicente, el carter. I la Flavia s'esforça perquè el seu matrimoni i la seva vida a l'acadèmia funcionin quan el seu amor, el Tomás, torna a Sevilla. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 75'
23.55
Retratos con alma
El programa torna amb un lliurament sobre l'evolució del paper de la dona en parella. Vinculat al primer capítol de la nova temporada de La otra mirada, l'espai mostra si un segle després s'han superat situacions com els matrimonis imposats. Isabel Gemio parla amb Marina Castaño, periodista, escriptora i vídua del Nobel Camilo José Cela. (Estrena de la nova temporada. A continuació, reposició d'un programa.)
Altres
Durada: 90'
01.25
Pel·lícula: Pruebas concluyentes
Quan el nou xicot de la Shannon, el Mac, es va traslladar a Lighthouse Cove, va comprar la històrica mansió del far que porta el nom de la ciutat. Durant la restauració de la casa, es descobreixen els ossos d'una adolescent que va desaparèixer fa 15 anys, cosa que porta a una investigació que ho canvia tot.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'