Programació La 1

Dissabte, 14 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 175'
10.35
Quiero ser artista
Un divertit viatge en què es mostren les primeres aparicions de personatges famosos de l'esport, la televisió i el món de l'espectacle.
Altres
Durada: 175'
10.35
Sigue cantando conmigo
Un embriagador viatge a través dels millors duets de la televisió.
Altres
Durada: 175'
10.35
90 y Pop
Trepidant i divertit viatge musical pels grups i solistes internacionals que van arrasar als noranta.
Altres
Durada: 175'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Una habitación con vistas al mar
La Julia, una directora d'escola, confia per primera vegada a la vida cegament en un home, però aviat es penedeix d'haver-ho fet, ja que s'ha hagut de enamorar precisament d'un estafador. En una decisió sobtada, li ha donat els seus diners i el de la seva mare per a la compra de la casa dels seus somnis a Rock Island.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Con Lilli no se juega
La Lilli és destinada com a cap de policia a una illa tranquil·la on mai no passa res. Els únics perills als quals ha de fer front són un grup de joves diplomàtics que venen a l'illa a divertir-se i el seu veí, el Malte, que s'ha enamorat d'ella.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La ciudad no es para mí
Agustín Valverde, un vidu aragonès de 60 anys, se'n va a viure a Madrid amb el fill, un prestigiós metge casat amb una modesta costurera. L'ambient a la llar sembla ideal, però a poc a poc l'Agustín comprova que en aquesta casa hi ha més problemes que al seu poble.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Caminos de integración, ¿Y ahora qué? i Mayoría para el Brexit: El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha obtingut un rotund triomf a les urnes davant de la derrota dels laboristes de Jeremy Corbyn, la pitjor des de 1935. La majoria absoluta que Johnson tindrà al parlament obre la porta a l'aprovació parlamentària de l'Brexit , prevista per al 31 de gener, segons l'últim acord aconseguit amb la Unió Europea. El programa ha seguit al Regne Unit aquestes eleccions, ha entrevistat experts en política i economia i també ha parlat amb ciutadans, entre ells alguns espanyols, sobre com creuen que serà aquest futur fora de la UE.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Morning Glory
La productora de notícies locals Becky Fuller per fi ha aconseguit la feina dels seus somnis a la gran ciutat. S'encarrega del programa matinal de notícies Daybreak a Nova York. No obstant això, ja des del primer dia, el somni amenaça d'esdevenir un malson.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: El río salvaje
La Gail, el Tom i el seu fill Roarke decideixen passar un apassionant cap de setmana en contacte amb la natura. Ella va ser especialista en ràfting i baixava pels rius i ràpids més perillosos. La seva enorme destresa serà crucial per les seves vides: a meitat del trajecte, es veuen obligats a compartir el seu viatge amb el Wade i el Terry.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: La Navidad de una adicta a los zapatos
La jove Noelle odia el Nadal. Precisament la nit de Nadal es queda tancada en uns grans magatzems, i és llavors quan coneix una dona que s'identifica com el seu àngel de la guarda, que li presenta els fantasmes dels seus Nadals passats, presents i futurs.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'