Programació La 2

Divendres, 18 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La Engadina. Paraíso virgen en Suiza
El Parc Nacional Suís a La Engadina es va crear el 1914 i va ser el primer establert als Alps. La seva finalitat era mantenir intacte per sempre el seu extens territori i que la naturalesa seguís el seu curs. Últim refugi per a animals tan emblemàtics d'Europa com el trencalòs i el linx.
Documentals
Durada: 55'
07.55
Capitán Q
Quico Taronjí navega per la costa espanyola a la recerca de grans històries. L'aventura comença a Cadaqués i acaba vuit setmanes després a Santander.
Altres
Durada: 70'
09.05
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 30'
09.35
Mi familia en la mochila
Ruta del cowboy-Nueva york
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 25'
10.00
Army Wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 100'
11.40
El mundo secreto de Lego
El 1932 neix a Billund una empresa familiar que avui dia és la companyia de joguines més rendible del món. La passió dels seus admiradors i el talent dels seus treballadors, al costat d'una peculiar filosofia empresarial, expliquen el perquè del seu èxit.
Documentals
Durada: 50'
12.30
Mañanas de cine: John el Bastardo
Un individu malferit després d'enfrontar-se a l'exèrcit mexicà recorda la seva vida com a criat de John el Bastard, un casanova que té l'obsessió de conèixer la identitat del seu pare.
Pel·lícules
Durada: 105'
14.15
Trotamundos
La II Guerra Mundial en Europa
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
15.10
Mi Francia con Manu
El xef francès Manu Feildel torna a la seva terra natal després de 22 anys a l'estranger, i rememora, visitant amics i familiars, les seves primeres experiències gastronòmiques, alhora que mostra l'elaboració dels plats més genuïns i populars de la cuina francesa .
Altres
Durada: 40'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Grandes viajes ferroviarios continentales: De Barcelona a Mallorca, Panamá, de un océano a otro i Patrimonio de la Humanidad: Volcanes de Kamchatka, Rusia (I): En la península de Kamchatka hay varios parques nacionales con la mayor concentración de volcanes del mundo. El paisaje es espectacular, hielo y fuego. En los prados hay rebaños de renos domesticados.
Documentals
Durada: 140'
18.50
El escarabajo verde
Murciélagos del mundo
Els ratpenats poden ser temuts o venerats depenent del lloc on un es trobi. Així ho constaten un biòleg i un ambientòleg que han donat la volta al món gravant el primer documental que aborda les relacions entre éssers humans i mamífers alats. El programa es fa ressò d'aquesta obra per descobrir els secrets de la convivència entre persones i quiròpters.
Altres
Durada: 35'
19.25
Trotamundos
El planeta de los simios
Viatge pels continents que disposen d'hàbitats de lèmurs, micos i simis, amenaçats pel comportament del seu parent d'èxit, l'home.
Documentals
Durada: 50'
20.15
El Chef del Mar
Conil/Sanlúcar de Barrameda
Avui Ángel León visita dos pobles típicament mariners de Cadis, Conil de la Frontera i Sanlúcar de Barrameda. A Conil, l'Ángel va la mar per pescar i cuinar al vaixell de la família Ligero, i a Sanlúcar visita l'arxiu del ducat de Medina-Sidonia per conèixer el passat de la marineria.
Documentals
Durada: 105'
22.00
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.15
Historia de nuestro cine: La mirada del otro
Cada vegada més insatisfeta, la Begoña acumula anotacions al seu diari amb la falta de mètode d'un investigador esgotat. No vol ser una superwoman dels 90, com sembla que intenten les dones que l'envolten. Formar una família, competir professionalment o acumular béns materials no estan entre els seus plans immediats. Llavors la Begoña es precipita en una espiral de sexe, càstig i confessions en què involucra un bon nombre d'amants.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Templarios
Ourique
La sèrie es trasllada als orígens de l'Orde del Temple, centrant-se en la península Ibèrica, en la Primera i Segona Croada, i en els successos que, a finals del segle XI i principis del XII, van propiciar una nova mentalitat i la proliferació de un nou model, els monjos guerrers.
Sèries
Durada: 85'
01.30
Fortunata y Jacinta
El Juan, l'únic fill de la família aristocràtica de Santa Cruz, va iniciar els seus estudis de dret a la Universitat de Madrid. L'expulsió de Castelar de la seva càtedra provoca algarades d'estudiants, i en una d'elles el Juan és arrestat i portat a la presó, de la qual surt per la influència de la seva família.
Sèries
Durada: 50'
02.20
Trotamundos
Trekking en el Pacífico: las Islas Cook y el camino de Kokoda
Recorregut pel camí que van deixar els guerrers i exploradors al cor de l'oceà Pacífic Sud.
Documentals
Durada: 55'
03.15
Documenta2
Inclou Cada vez más rápido
Documentals
Durada: 55'
04.10
La Europa más salvaje
Tierras áridas
Europa del sud és una terra àrida i resseca on pot ser difícil trobar aigua dolça. Això força plantes i animals a evolucionar i adaptar-se.
Documentals
Durada: 55'
05.05
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 55'