Programació La 2

Dimecres, 24 octubre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
África extraordinaria
El despertar de Virunga
Cap continent té tants paisatges i tan variats com l'Àfrica. Des de les àmplies sabanes, descansant suaument entre les vastes dunes del desert, fins a les espesses selves que voregen l'equador.
Documentals
Durada: 30'
08.30
África extraordinaria
Los tesoros del este
Cap continent té tants paisatges i tan variats com l'Àfrica. Des de les àmplies sabanes, descansant suaument entre les vastes dunes del desert, fins a les espesses selves que voregen l'equador.
Documentals
Durada: 25'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou Los celtas: El levantamiento de Boudica: En el siglo I dC, las tribus celtas de Britania, en su día enemigas, se unieron acaudilladas por la reina Boudica para hacer frente al invasor romano. Los celtas de Britania eran los últimos representantes de su cultura en disfrutar de autonomía después de la victoria de César sobre Vercingetórix.
Documentals
Durada: 70'
12.05
Mañanas de cine: Buck y el farsante
El Buck, un antic oficial de cavalleria, treballa ara com a vigilant en un tren. Els vagons del tren són plens d'esclaus acabats d'alliberar.
Pel·lícules
Durada: 100'
13.45
Los gozos y las sombras
El Carlos intervé en la reconstrucció de l'església. La senyora Lucía, la dona de l'apotecari, el convida a berenar per presentar-li dues noies maridables. Més tard, el Carlos es retroba amb les germanes de Juan Aldán, la Inés i la Clara, que l'ajuden a netejar la vella casa.
Sèries
Durada: 55'
14.40
Los reinos perdidos de Sudamérica
El reino del desierto
Abans de l'expansió i domini dels inques, els chimús van ser els reis al nord del Perú, on van aixecar Chan Chan, ciutat del regne de Chimor, enmig del desert.
Documentals
Durada: 65'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El reino secreto de Borneo: La selva de las serpientes voladoras i New Life: Nacidos para cazar: Tots els hàbitats tenen els seus depredadors, i aquests han d'aprendre ràpidament a caçar si volen sobreviure. Al principi necessiten la protecció, sobretot de la mare, fins que aprenen a valer-se per si mateixos i prenen possessió dels seus propis territoris de caça.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou ADN: Superpolicía ADN: La prova d'ADN és la reina de les proves, la més poderosa i usada per la policia tècnica i científica des que es va descobrir fa 30 anys i que s'ha convertit en estrella dels laboratoris i sèries de televisió.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Cocina sana en casa
Avui Jamie Oliver elabora ous escumats màgics, pollastre al sèsam estil coreà amb fideus d'arròs, xili vegetal mexicà amb cacau i pastís de carn amb mongetes blanques.
Altres
Durada: 45'
19.50
Grandes diseños: la casa del año
Aquest és l'últim conjunt de cases. Agrupades en el concepte de minimalistes i modernes, són els projectes més reduïts de la llarga llista d'aspirants, en una categoria que s'ha denominat minimalisme nu.
Documentals
Durada: 70'
21.00
Ritmo urbano
El programa rep el B-boy amb majúscules. Es tracta de Crazy Legs, fundador dels Rock Steady Crew. Possiblement el personatge més rellevant en el món del break i potser el més important de tots els que han anat apareixent pel programa en les seves sis temporades. A més, Dj Verse porta una sessió més de dj en la qual parla del sampler, un instrument musical electrònic.
Altres
Durada: 35'
21.35
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Jerusalén
Nova aventura gastronòmica a Jerusalem. Es veu un clàssic dirigit per l'autoproclamat inventor de l'alta cuina israeliana i un fabulós palau convertit en hotel.
Documentals
Durada: 25'
22.00
Días de cine clásico: El padrino II
Als 9 anys, Vito Corleone presencia a la seva Sicília natal com un cap de la màfia local assassina el seu pare, la seva mare i el seu germà. Ell ha d'emigrar als Estats Units, on, 16 anys després, es converteix en el padrí d'una família important. Quan mor, el succeeix el seu fill, el Michael, que intenta legalitzar els negocis mafiosos de la seva família per poder convertir-los en una empresa respectable.
Pel·lícules
Durada: 195'
01.15
Río de Janeiro. ¿Ciudad maravillosa? 450 años de h
El Crist a la part alta del Corcovado, les platges de sorra fina, el carnaval... Rio també és una complexa megalòpolis. Ara, amb motiu del seu 450è aniversari i com a pròxima seu dels Jocs Olímpics 2016, aquest documental fa un recorregut per la seva rica i singular història.
Documentals
Durada: 55'
02.10
Conciertos de Radio 3
Verona. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.40
Documenta2
Inclou La aventura de crecer: La edad dorada: Els científics han descobert nous processos que experimenten el cos i la ment en el seu desenvolupament i maduració. Durant la vellesa, el cervell comença a crear connexions noves per compensar aquelles que desapareixen amb el pas del temps.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Grandes diseños: la casa del año
En aquest programa es visiten quatre cases més situades en paisatges rurals. Aquests paisatges sempre s'han associat a granges, casalots i casetes tradicionals, però tot això està canviant. Ara són cases modernistes, en un món completament desconegut en el camp enfangat, el glamur.
Documentals
Durada: 50'
04.20
Arsenal animal
Secrecciones y olores
Els animals han de trobar menjar per a ells i les seves cries sense convertir-se en l'aliment d'una altra criatura. Aquesta sèrie documental mostra com en pot ser d'enginyosa i poderosa la mare naturalesa per garantir la supervivència en el món animal.
Documentals
Durada: 55'
05.15
Mi familia en la mochila
Selva de Yasuní-Baños de Agua Santa
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 45'