Programació La 2

Dimecres, 22 maig de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Espacios electorales
Emissió dels vídeos de campanya dels diferents partits.
Altres
Durada: 40'
08.40
La caza
Viviendo con depredadores
Un viatge per diferents racons del món on la caça és la protagonista.
Documentals
Durada: 50'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Espías bajo Berlín
Documentals
Durada: 55'
11.50
Panoramas futuros con James Woods
Sèrie documental que examina la convergència que existeix entre l'home i la màquina i redefineix el que significa ser humà.
Documentals
Durada: 55'
12.45
Mañanas de cine: El séptimo de caballería
Després del desastre de la batalla de Little Big Horn, on els sioux i els xeienes gairebé aniquilen el Setè Regiment de Cavalleria del general Custer, els supervivents tornen al fort Lincoln. Llavors es procedeix a la investigació dels fets i el capità Tom Benson és acusat de covardia.
Pel·lícules
Durada: 75'
14.00
Grandes diseños
Després de sis anys barallant-se amb l'administració, a Hertfordshire, un dels comtats més històrics i protegits d'Anglaterra, la Chris i el Kayo construeixen, sobre restes medievals, una casa familiar d'una sola planta en ziga-zaga, que fusiona el concepte de vila romana amb el de casa japonesa.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo
Royal Mansour, Marruecos
El Giles i la Monica arriben a Royal Mansour, un dels hotels més discrets del món, amagat al cor de l'antiga Medina de Marràqueix. L'hotel s'enorgulleix de la seva increïble atenció al detall, ja que crea una experiència absolutament impecable.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Sobreviviendo a pendientes mortales: los seraus de Japón i Las estaciones salvajes
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: China. Cuando las montañas se pintaban: Al sud de la Xina, a la província de Guangxi, hi ha un lloc llegendari que guarda el misteri d'un art molt antic, el jaciment de Huashan. Unes pintures fetes amb pigments vermells que adornen les parets rocoses, a desenes de metres d'altura.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie
La Julie és al cor del Charente Marítim, la zona més romànica de França i on en gastronomia destaca el porc.
Altres
Durada: 55'
20.00
Cartas en el tiempo
Migrar para vivir
Les cartes d'aquest capítol lliguen el passat i el present a través de persones que migren, obligades o per elecció pròpia, a la recerca d'un futur millor. Dani Arrebola i Lina Forero interpreten un llicenciat morisc expulsat del regne de Felip III i una migrant peruana. Són els testimonis íntims d'un dels grans fenòmens de la humanitat, la migració.
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Pienso, luego existo
Punset reflexiona sobre les emocions, grans protagonistes dels seus llibres. Dona el seu punt de vista sobre l'amor o la felicitat a partir dels darrers descobriments científics. També intervenen en aquest monogràfic Javier Tejada, catedràtic de Física de la Universitat de Barcelona; el seu editor Ramon Perelló, i la seva filla, la filòsofa i escriptora Elsa Punset.
Altres
Durada: 60'
22.00
Días de cine clásico: Los cañones de Navarone
Al Mediterrani, durant la Segona Guerra Mundial, els alemanys tenen un sistema de defensa eficaç i molt difícil de traspassar. El fortí de Navarone és un dels més segurs, ja que gràcies als seus canons gegants tanca el pas a la navegació pel mar Egeu.
Pel·lícules
Durada: 155'
00.35
Pel·lícula: Juego de espías
El 1940, Espanya patia una duríssima postguerra i Europa estava en plena Segona Guerra Mundial. L'espionatge britànic va escollir el pas fronterer de l'estació internacional de Canfranc, a Osca, per crear una xarxa d'espies bascos, aragonesos i francesos que informaven de les maniobres de l'exèrcit alemany i del pas de mercaderies, com l'or requisat pels nazis, que entrava i sortia d'Espanya. Va ser una xarxa d'espionatge clau durant la contesa bèl·lica.
Pel·lícules
Durada: 65'
01.40
Conciertos de Radio 3
Terrier. Terrier és una banda que ha sorgit de l'escena underground de Madrid per acabar tenint una veu pròpia. El seu últim disc, Algo para romper, ho demostra fefaentment.
Altres
Durada: 30'
02.10
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 30'
02.40
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: Brasil, los primeros colores de América: Al Parc Nacional de la Serra de Capivara, al Brasil, dos arqueòlegs investiguen un dels tresors prehistòrics de la humanitat. Ha calgut esperar que passés el segle XX perquè les pintures de Piauí hagin revelat els seus primers secrets.
Documentals
Durada: 55'
03.35
Construcciones ecológicas
Una segunda vida
Reinventar l'oferta hotelera, fent-la més ecològica, és una idea que va guanyant força a tot el món. A Portugal, concretament a Santa Cruz, hi ha l'Hotel Areis da Seixo, envoltat de sorra i pins, i construït amb la filosofia del reciclatge.
Documentals
Durada: 25'
04.00
Grandes diseños
A prop de Belfast, a Irlanda del Nord, el jove arquitecte Micah Jones construeix una casa familiar de dues plantes, senzilla i rectangular. Inspirada en el disseny de les casetes de la zona, l'estructura de la planta baixa és de blocs de formigó i la superior de panells de fusta laminada.
Documentals
Durada: 50'
04.50
El caimán y el pantano maldito
El Pantanal, al Brasil, és el pantà més gran del món i cada any, sens falta, infligeix una experiència terrible als seus habitants. De fet, l'estació seca el redueix a proporcions dràstiques, i això envia la fauna local a una carrera contrarellotge desesperada. Els caimans pateixen per sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
05.40
Nuestro planeta
Terraformación
Els astronautes diuen que quan un mira el planeta des de l'espai s'adona que és la vida la que li ha donat aquesta forma. El cel, els rius, les roques... la vida ho ha modelat tot, però no només crea, també té el poder de destruir. Aquest planeta no només és estrany, també fa por.
Documentals
Durada: 50'