Programació La 2

Dimecres, 23 octubre de 2019
06.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
La mayor migración animal del mundo
Cada any, a principis d'agost, es produeix al Serengueti la migració animal més important del món. Durant dos mesos 1.200.000 nyus i 250.000 zebres arriben al riu Mara, el punt més perillós del seu recorregut, i es llancen a travessar-lo per aconseguir arribar a l'altra riba.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Seguras para aprender i Universo sostenible: Ciudadanía digital. A més, entrevista a Juan Pro, Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Madrid, i als escriptors Marisé García Molina i J.D. Álvarez.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Mustang, un viaje fuera del tiempo
Documentals
Durada: 55'
11.50
Las ciudades del mañana
El experimento asiático: edificios culturales espectaculares
Els edificis culturals sempre són llocs públics, i a la Xina, en aquesta època de ràpida urbanització, tenen una funció especial: encarnar el que més falta li fa a aquesta societat urbana, l'equilibri entre noves idees i records.
Documentals
Durada: 25'
12.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
12.35
Mañanas de cine: Fuera de la ley
La vida plàcida dels Carter es veu alterada per una disputa entre el patriarca i el seu veí, el John. Per protegir el seu fill, Tom Carter decideix enviar-lo amb el seu avi a Littleton. Quan torna, el jove es troba que el John ha destruït la seva llar i ha matat el seu pare. Ara el noi viu únicament i exclusivament per venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.00
España a ras de cielo
Tú a Mallorca, yo a Benidorm
Recorregut per dues ciutats mediterrànies molt diferents entre elles: l'illa de Mallorca pel seu tipus de construcció més en extensió i el contrast que es produeix amb Benidorm, plena de gratacels. Es recorda com van ser en els anys 60 i com són en l'actualitat.
Documentals
Durada: 50'
14.50
La ruta de la seda
En aquest episodi, Sam Willis va a l'oest d'Àsia Central, on troba els últims supervivents dels Sogdianos. Travessa les ciutats de Samarkanda i Bukhara, on les gestes de Tamerlan van deixar la seva empremta. El comerç va provocar revolucions culturals, tècniques i artístiques a la Ruta.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Patagonia salvaje: Montañas de fuego i El clan de los zorros: El clan de los zorros
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Los cazadores de tesoros
Documentals
Durada: 50'
19.05
Comida al descubierto
El Jimmy viatja pel món descobrint els plats més típics de cada país i els aliments més nutritius.
Altres
Durada: 45'
19.05
Mantequilla de almendras, vino generoso y cebollas
La Kate investiga per què la mantega d'ametlla és tan cara, el Jimmy viatja a Espanya i Portugal per descobrir la diferència entre el xerès i el porto, i el Matt fa plorar uns tipus durs buscant la manera de que la ceba no faci que se'ns caiguin les llàgrimes.
Altres
Durada: 45'
19.05
Dátiles, carne procesada y manzanas
El Jimmy viatja a una plantació de dàtils a Israel per ajudar a difondre l'amor, la Kate investiga sobre la carn processada i les quantitats a ingerir, i el Matt coneix un home que posseeix una pomera màgic.
Altres
Durada: 45'
19.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.00
Ritmo urbano
El programa té com a convidat Trueno i el seu freestyle amb Eude. També s'entrevista l'escriptor que més ha pintat probablement en tota la història del graffiti: Buni. En la cinquena batalla de vuitens de final de Ritmo Urbano Battle Edition, s'enfronten Big George i Sufy, dos dels favorits. El llibre de la setmana és un catàleg d'una exposició de l'escriptor madrileny Mast el 1991. A més, el personatge de la setmana és Judith Mateo, que compta amb més d'un milió d'escoltes a spoty, és escriptora, presentadora i té molta relació amb el hip hop. El programa es completa amb la secció de rap, que aquesta setmana compta amb Mad Division, un grup que fusiona reggae amb rap i música electrònica, i que compleix el seu desè aniversari als escenaris.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Las casas más extraordinarias del mundo
Montaña
Piers Taylor, guardonat arquitecte, i Caroline Quentin, apassionada de les cases, viatgen al voltant del món visitant les cases més innovadores mai construïdes. Avui visiten les cases de Santa Mònica, a Los Angeles, el desert de Tucson, a Arizona, Otago, a Nova Zelanda, i el Rigi, als Alps Suïssos.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Días de cine clásico: Imitación a la vida
Laura Meredith és vídua i té una filla, la petita Susie. Acaba d'arribar a Nova York i no té feina, però pretén arribar a ser una actriu famosa.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Las esposas de los dictadores
Inclou Las impetuosas i Las mujeres malditas: En aquest episodi, el presentador mostra el destí tan sorprenent com desafortunat de les Primeres dames que van caure en desgràcia i van acabar repudiades, ridiculitzades o assassinades. Aquestes dones són Madina Amin Dada, Jovanka Broz, Marisabel Rodríguez Chávez i Nancy Doe.
Documentals
Durada: 105'
01.50
Conciertos de Radio 3
Delaossa. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
02.15
Documenta2
Inclou Momias animales. El oscuro secreto de Egipto
Documentals
Durada: 55'
03.10
La gran guía al futuro
Turismo
Documentals
Durada: 20'
03.30
La gran guía al futuro
Basura electrónica
Documentals
Durada: 20'
03.50
Velocidad asesina
Sabana
En la naturalesa, la velocitat és un avantatge en què cada ésser viu s'especialitza en una característica extrema per sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
04.40
Pel·lícula: 37 días
Miniserie ambientada en les últimes setmanes abans de l'esclat de la Primera Guerra Mundial. Narra des de l'assassinat de l'arxiduc Francesc Ferran el 28 de juny del 1914, fins a la declaració de guerra entre la Gran Bretanya i Alemanya el 4 d'agost.
Pel·lícules
Durada: 80'