Programació La 2

Dijous, 20 juny de 2024
06.30
That's English
Nivel Intermedio B2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
07.35
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
08.05
Ningaloo. La maravilla del océano de Australia
Elecciones
La conservació de Ningaloo podria servir d'inspiració per evitar la destrucció climàtica. Una estació balenera abandonada i altres ruïnes demostren que les persones tenen les eines necessàries per generar el canvi.
Documentals
Durada: 55'
09.00
Pueblo de Dios
Los pobres de los pobres, Bolivia
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Cómo actuar en un accidente laboral y 989 empleos
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: La daga espacial del Tutankamón: Quan es va descobrir la tomba del faraó més famós del món, s'hi va trobar un objecte misteriós: una daga de ferro. La seva presència és un misteri, ja que a Tutankamon el van enterrar molt abans de l'inici de l'edat del ferro.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 30'
12.15
Mañanas de cine: El jardín del diablo
Un trio d'aventurers que custodia una dama s'endinsa en territori mexicà. Allà busquen el marit de la jove, que ha desaparegut.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.50
Vía de la Plata: diario de un ciclista
Etapa 4: De Montemolín a Villafranca de los Barros
En fer-se de dia a Montemolín, a Badajoz, el Peio visita la fleca Tahona Cano i la Corrala de la Comedia. A continuació, per delectar-se amb la gastronomia de la zona, visita el Museo del Jamón. Més tard, continua pedalant fins a Villafranca de los Barros, on finalitza l'etapa i coneix més sobre la història de la Via de la Plata.
Documentals
Durada: 30'
14.20
¡Cómo nos reímos! Xpress
Eugenio (II)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
14.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (15.00 h). Duel entre antigues repúbliques de l'extinta Iugoslàvia. Un xoc crucial per a les dues seleccions, després que cap d'elles no aconseguís guanyar en el seu debut. Eslovènia va deixar molt bones sensacions en aquesta primera trobada, en què va aconseguir un punt davant de Dinamarca. Per la seva banda, Sèrbia busca els primers punts després de caure derrotada contra Anglaterra diumenge passat. Comentaristes: Paco Grande i Carlos Marañón. Des del Munich Football Arena.
Esports
Durada: 135'
16.55
Grandes documentales
Inclou La vida en los ríos de África: Río Hoanib i La carrera de la vida: Las aves primitivas: El truc de supervivència més intel·ligent de la Terra és alçar el vol, equipar-se amb armes letals i esdevenir el depredador invisible, el caçador del cel.
Documentals
Durada: 70'
18.05
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: ¿Por qué existimos?: El descobriment d'una substància podria esbrinar tot el misteri de l'existència humana. Quan es va crear l'univers, la matèria i una substància anomenada antimatèria s'haurien d'haver anul·lat mútuament. Però això no va passar. Ara, els científics volen descobrir aquest misteri.
Documentals
Durada: 50'
18.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
19.00
El Paraíso de las Señoras
La Nicoletta demana al Ricardo que vagi a parlar amb ella. Mentrestant, el Luca Spinelli fa veure a l'Adelaide que l'Umberto és el seu punt feble i que sempre deixa que ell l'enganyi.
Sèries
Durada: 40'
19.40
El Paraíso de las Señoras
L'Antonio, empès per la gelosia, colpeja el seu germà. D'altra banda, el Salvatore promet a l'Elena que ho arreglarà tot parlant amb l'Antonio.
Sèries
Durada: 40'
20.20
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
Semey
Miquel Silvestre es desperta a la ciutat de Semei, al nord del país, molt a prop de la frontera russa. Després del llarg viatge, aprofita les comoditats urbanes per reparar el seu equip i la moto, molt malparada després de tantes aventures difícils.
Documentals
Durada: 45'
21.05
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
De Semey a Siberia
Miquel Silvestre encara és a la ciutat kazakh de Semei i visita un lloc abandonat des dels temps de la Guerra Freda, la població on vivien els soviètics encarregats de provar l'armament nuclear.
Documentals
Durada: 25'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
La matemática del espejo
Olímpicos
A les portes d'una nova cita olímpica, tres medallistes de diferents generacions intenten explicar com es viuen uns Jocs Olímpics. Són el migfondista Fermín Cacho, la karateca Sandra Sánchez i el jugador de bàsquet Juan Antonio Corbalán. També hi ha temps per conèixer coses de cada convidat, com ara que Sandra Sánchez es va fer karateka per enveja, Corbalán ara és un prestigiós metge cardiòleg, i Fermín Cacho ha trobat la felicitat en les carreres amateurs. Una entrevista a manera de triatló en què els tres convidats s'asseuen alhora davant de Carlos del Amor i intercanvien anècdotes i opinions. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 50'
22.50
En primicia
Gervasio Sánchez
Lara Siscar conversa amb Gervasio Sánchez. Amb la seva càmera i la seva ploma, Sánchez és un infatigable cronista de conflictes armats: fa 40 anys que recorre el món per donar a conèixer conflictes oblidats i altres de primera pàgina.
Altres
Durada: 55'
23.45
Documentos TV
Inclou Maldivas, paraíso artificial
Altres
Durada: 60'
00.45
Mujeres en Marte
Una tripulació científica composta per dones s'embarca en una simulació marciana durant 15 dies en una base anàloga del desert de Utah, als Estats Units. Durant aquest període, les integrants de la missió Hypaia I fan expedicions de simulació a l'exterior i duen a terme investigacions que contribueixen al somni d'habitar Mart.
Documentals
Durada: 65'
01.50
Conciertos de Radio 3
The Low Flying Panic Attack. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.20
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: ¿Hay vida en Marte?: El 1996, la comunitat científica es va veure sacsejada pel descobriment d'un meteorit que semblava provenir de Mart. La troballa va suggerir que podria haver-hi vida en aquest planeta.
Documentals
Durada: 55'
03.15
Las rutas Capone
Ronda
El xef italià Roberto Capone viatja per les comarques espanyoles per descobrir i aprendre de la riquesa d'aquesta cultura gastronòmica.
Altres
Durada: 55'
04.10
La vida en los ríos de África
Río Limpopo
El riu Limpopo flueix al llarg de 1.000 milles a través de Sud-àfrica i Moçambic fins que desemboca a l'oceà Índic. Quatre mesos l'any, aquest poderós riu revitalitza contínuament el paisatge i alimenta la fauna que en depèn.
Documentals
Durada: 45'
04.55
Viajar en tren
Francia: Dole - Saint-Claude
La Línia de les orenetes comença a Dole, la ciutat on va néixer Louis Pasteur, l'inventor de la pasteurització i de la vacuna contra la ràbia, i acaba a Saint-Claude, el lloc d'origen de la pipa francesa.
Documentals
Durada: 25'
05.20
Viajar en tren
Suiza: Scuol-St. Moritz-Corviglia
El viatge comença a Scuol, una ciutat petita al final de l'estreta vall de Graubünden, i acaba a Saint-Moritz, la localitat més famosa de Suïssa per practicar-hi esports d'hivern.
Documentals
Durada: 25'
05.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'