Programació 8tv

Dijous, 17 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Mediterrània: Gegantiniana. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Delta Power Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
06.59
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 66'
14.33
Pel·lícula: Texas
Al principi del segle XIX molts anglosaxons s'estan instal·lant a la província mexicana de Texas. S'inicia així un conflicte amb els nadius de conseqüències irreparables.
Pel·lícules
Durada: 216'
18.09
Ventdelplà
L'Albert i la Bruna visiten la Teresa i el David. L'Albert els explica que se'n va a viure a Mallorca. El David lamenta no poder veure la Bruna molt sovint. La Teresa, per la seva banda, està preocupada per un cas mèdic que no veu clar. Paral·lelament, el Paco explica a la Berta que el Monràs paga part del seu sou d'amagat. L'empresari es justifica davant la Berta i ella es convenç que es tracta d'un gest que l'honora. Mentrestant, l'Ester i el Rafa van a Càceres a veure el Ramiro.
Sèries
Durada: 71'
19.20
Ventdelplà
La família Clarís torna de Menorca. La Teresa truca als Mossos per si hi ha alguna novetat sobre l'assetjament. El Monràs, per la seva banda, presumeix amb el Paco del viatge que ha fet amb la Berta.
Sèries
Durada: 68'
20.28
Jet lag
El germanet
La Sílvia se'n va a fer un curset de preparació del part a Andorra, i mentrestant arriba el seu germà per passar uns dies a Barcelona. El germà en qüestió és un guaperes brutal que farà ballar el cap a totes les noies.
Sèries
Durada: 40'
21.08
Plats bruts
Tinc un somni
El Lopes es retroba amb un antic amic que ara és representant, el qual li proposa rellançar la seva carrera de rumber juvenil. Mentrestant, l'Emma fa una broma al Ramon concertant-li una falsa cita amb una suposada amiga interessada en ell.
Sèries
Durada: 25'
21.33
Plats bruts
Tinc mala sort
La Marina vol que el David l'acompanyi a una expedició científica en alta mar. El David no sap nedar, però ho amaga per no desil·lusionar la Marina i s'afegeix a l'expedició. Mentrestant, l'Emma ha trobat feina de cobradora del frac.
Sèries
Durada: 38'
22.11
Pel·lícula: American Buffalo
El Don, propietari d'una botiga d'antiguitats, i el seu amic, el Teach, planifiquen el robatori d'unes monedes antigues amb l'ajuda d'un adolescent exdrogoaddicte.
Pel·lícules
Durada: 99'
23.50
Pel·lícula: Todos los animales pequeños
Després de la mort de la seva mare, el Bobby, un jove discapacitat psíquic, queda a mercè del seu padrastre. Aquest, que vol apoderar-se del negoci familiar, el terroritza i l'amenaça de recloure'l en un psiquiàtric.
Pel·lícules
Durada: 123'
01.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 247'