Programació Cuatro

Dijous, 21 juny de 2018
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 60'
08.00
Gym Tony XS
Versió reduïda de Gym Tony amb els millors moments de la sèrie.
Sèries
Durada: 30'
08.30
Gym Tony XS
Versió reduïda de Gym Tony amb els millors moments de la sèrie.
Sèries
Durada: 45'
09.15
Alerta Cobra
Bajo sospecha
El Tom i el Semir ajuden la detectiu Kerstin Schotte a evitar una operació de contraban de drogues. Durant un tiroteig, mentre intentaven prevenir-ho, el Semir salva la detectiu. Com a agraïment, ella decideix endur-se'l a prendre alguna cosa i després el convida a pujar a casa seva, però quan l'agent es desperta al matí següent es troba una sorpresa desagradable.
Sèries
Durada: 60'
10.15
Alerta Cobra
Sin vuelta atrás
Wolf Kröger, un guarda de seguretat a qui no paguen gaire bé, s'enfronta a un problema fiscal greu. Quan el banc li cancel·la el compte, el Kröger i el seu company, el Riedel, roben un cotxe blindat.
Sèries
Durada: 75'
11.30
Alerta Cobra
Excursión escolar
Aquesta vegada, el Semir, el Paul i l'Andrea experimenten una aventura emocionant a Dresden.
Sèries
Durada: 60'
12.30
Mujeres y hombres y viceversa
Dating show en què els participants del programa tenen cites romàntiques amb concursants del sexe oposat per determinar el seu grau d'afinitat.
Altres
Durada: 75'
13.45
FIFA World Cup Russia 2018
Prèvia i partit (14.00 h). Grup C: jornada 2. Comentaristes: José Antonio Luque i Pablo Pinto. Des del Cosmos Arena, Samara.
Esports
Durada: 130'
15.55
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 50'
16.45
FIFA World Cup Russia 2018
Prèvia i partit (17.00 h). Grup C: jornada 2. Comentaristes: José Antonio Luque i Pablo Pinto. Des de l'Estadi Central, Iekaterinburg.
Esports
Durada: 135'
19.00
El Mundial se juega en Mediaset
Programa especial en què s'analitzen els partits de la selecció espanyola i es parla dels pròxims rivals.
Esports
Durada: 60'
20.00
Noticias Cuatro
Informatiu que, a més del seguiment de les notícies més rellevants del dia, ofereix comentaris d'analistes prestigiosos.
Informatius
Durada: 35'
20.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
20.45
Ven a cenar conmigo
Cinc cases i cinc sopars per descobrir durant una setmana qui és el millor amfitrió de tot Espanya i emportar-se un premi d'allò més suculent.
Altres
Durada: 55'
21.40
First Dates
Second Dates
Malgrat les diferències inicials, la Dolores i el Fernando tenen una segona cita. Encara que viuen lluny, procuren veure's amb regularitat i anar junts a concerts de rock, ja que ell és baixista d'una banda mítica. Aquesta nit la Dolores li confessa quins són els seus sentiments a través d'una carta que no vol llegir en públic. Per la seva banda, l'Adriana protagonitza una història semblant. Al principi no se sentia atreta pel Ramón, però el destí va dir el contrari i ara estan vivint junts a casa de la família d'ell. Ve a dir-li que ja va sent hora de buscar una casa i començar una nova vida sols.
Altres
Durada: 65'
22.45
Brexit, retrato de un divorcio
Treball que aprofundeix en la decisió dels britànics d'abandonar la Unió Europea.
Altres
Durada: 80'
00.05
Pasaporte Pampliega
El otro Mundial
Reportatge del periodista de guerra Antonio Pampliega que aprofundeix des del cor del Congo en un dels conflictes armats més importants del continent africà, que ha provocat milions de víctimes i l'èxode de més d'un milió i mig de refugiats.
Altres
Durada: 65'
01.10
La Rusia de Putin
Josep Cuní viatja al centre de Rússia, un país rendit a la figura del seu líder polític. El reportatge configura un retrat de la Rússia de Putin a través de més de 25 entrevistes. Des d'una estudiant de la Universitat de l'Extrem Orient a Vladivostok a una cantant d'òpera a Sant Petersburg, passant per un boxejador a Txetxènia, un entrenador de judo a la vora del llac Baikal o un sacerdot ortodox en un poble de Sibèria. Tots veuen en Putin el líder que el país necessita.
Altres
Durada: 80'
02.30
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 90'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'