Willy llançant davant Tavares
Bàsquet
ACB

El Barça tanca un curs decebedor amb un 3-0 contra el Madrid (92-95)

Els blaugrana, sense Vesely eliminat al primer temps, han competit tot i arribar a perdre de 13

Lluis Simon

‘Una nit a l’òpera’

Jordi Osúa

Guanyar sense ser el millor

Arnau Madrià

L’ambició és desmesurada?

Pere Bosch i Cuenca

“À la ville de... Madrid”

Fermín i Lamine Yamal , dues de les notes positives de la temporada del Barça, van concentrar-se ahir a Las Rozas per preparar la seva primera Eurocopa amb Espanya
Barça
Barça

Obert per vacances

Kroos celebrant la victòria en el moment que s’acomiadava com a jugador del Madrid
Futbol
Champions. B. Dortmund-Madrid, 0-2

El Madrid no tremola i s'endú la quinzena Champions

Avui fa...

2023
Barça
El Barça femení guanya la segona Champions El Barça conquereix la seva segona lliga de campions femenina després d’una remuntada memorable contra el Wolfsburg (3-2) en la final, que es juga a Eindhoven i que perdia 0-2 al descans. Patri Guijarro –MVP de la final– fa dos gols en dos minuts (48 i 50) i Fridolina Rolfö sentencia en el minut 70. L’equip de Jonatan Giráldez celebra el títol davant dels 8.000 aficionats culers que assisteixen a la final al Philips Stadion que aplega 33.147 espectadors.
FOTO: EFE
2006
Futbol
El Nàstic torna a la primera divisió 59 anys després El Nàstic de Tarragona torna a la primera divisió aconseguint al camp del Xerez el punt que li feia falta (0-0) per tornar a la màxima categoria. El Nàstic no jugava a primera des de la temporada 1946/47, feia 59 anys. L’equip de Luis César s'assegura l’ascens quan encara falten dues jornades per acabar la lliga, després d’haver estat tota la temporada als llocs capdavanters.
FOTO: ANDREU PUIG
1995
Waterpolo
El CN Barcelona guanya la copa i culmina el doblet El CN Barcelona guanya el Mediterrani (11-7) en la final que es disputa a la piscina San Jordi i torna a conquerir la copa tres anys després. És la tercera vegada que el CN Barcelona guanya la copa i a més fa el doblet ja que tambe havia guanyat la lliga.
FOTO: CNB