Barça

Deco: “No hi ha dubtes amb Xavi”

“No hi ha cap dubte amb Xavi”. Així de contundent ha estat Deco sobre la continuïtat de l’entrenador del Barça en una entrevista aquesta nit al programa ’Tu diràs’ de RAC1. El director de l’àrea de futbol del club blaugrana deixa clar que el mal moment que travessa l’equip no ha fet variar la confiança en el de Terrassa: “Com he de dubtar d’un entrenador que ha estat capaç d’entomar un projecte difícil en el seu moment? No hem d’oblidar que venim de perdre el millor jugador de la història i una generació irrepetible, la de Busquets o Jordi Alba. Tot aquest procés és difícil de gestionar i Xavi ho ha aconseguit, i hem guanyat una lliga que potser la gent ha valorat més que nosaltres mateixos”.

Deco també ha dit que vol que segueixin, la propera temporada, els portuguesos Joao Félix i Cancelo, cedits per l’Atlètic de Madrid i el Manchester City, respectivament: “Comptem amb ells per la temporada que ve perquè són jugadors molt importants per la plantilla”. “Ja veurem més endavant com ho farem possible, però el que és important és que estem molt contents amb el seu rendiment”, ha afegit.

I sobre les arribades, el director de l’àrea de futbol ha dit que no hi haurà cap fitxatge més en el que queda de temporada i que l’únic que podria arribar és Vítor Roque. De fet, no ha descartat que el davanter brasiler sigui a Barcelona aquest mes de gener: “És una opció. Si podem complir els requisits que ens exigeix la Lliga ho farem. El club hi està treballant. Les limitacions del fair play ens condicionen però jo crec que la plantilla que tenim és suficient per lluitar i per intentar guanyar títols”.

A banda, Deco també s’ha mullat sobre la polèmica amb Lewandowski, que li va negar la mà a Lamine Yamal en ple partit contra l’Alabès aquest diumenge passat. I ho ha fet per donar la polèmica per tancada: “Quan a Lamine Yamal li fan una falta que és penal i els jugadors de l’Alabès van a per ell, el primer que va a empènyer els centrals és Lewandowski. Ens podem quedar amb aquesta imatge o amb la de la mà. Ell és algú que cuida els joves”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)