Barça

“Era important guanyar”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, va valorar positivament la victòria en l’estrena europea contra el Benfica. “Era important guanyar i no concedir cap gol en contra. Hi ha hagut molt ritme pel plantejament del Benfica. Quan ens hem adaptat hem estat molt bé i les jugadores han mantingut el ritme que necessitem tot el partit. Estic content.”

Sobre les molèsties d’Alèxia, Giráldez no va donar detalls. “No estava del tot còmoda. Calia fer una exploració i prendre una decisió. No he parlat amb el doctor ni amb ella. Hem d’esperar”, va explicar.

Pensant ja en el clàssic, el tècnic creu que l’equip hi arriba en un bon moment. “Tenim una dinàmica d’entrenament bona. Hem fet canvis entre partit i partit i crec que la identitat i la imatge han estat molt bones en tots. Arribem bé. Les sensacions són molt bones. El clàssic és un dels partits més importants”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)