Barça

Alèxia, dubte per al clàssic

La presència d’Alèxia Putellas al clàssic de diumenge és ara mateix dubte. La capitana del Barça va abandonar abans d’hora el partit contra el Benfica després de sentir molèsties al genoll esquerre, el mateix que es va operar. Malgrat provar-se, va ser substituïda al descans per Patri. Més tard, fonts del club van confirmar que les proves realitzades havien sortit bé i que es descartava qualsevol lesió.

Ara bé, el tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, ha explicat en roda de premsa que Alèxia no ha entrenat amb el grup. “Les proves van descartar qualsevol lesió i és una molt bona notícia, però tenia molèsties i hem preferit que no entrenés. En funció del que passi demà i demà passat, decidiré si està disponible per jugar i ajudar l’equip”, ha afirmat l’entrenador blaugrana. Per tant, la convocatòria o no de la capitana es decidirà en els últims entrenaments previs al duel de diumenge contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)