Barça

Golejada d’escàndol i a semifinals

El Barça ja és a semifinals de la copa. El conjunt blaugrana, amb una espina clavada amb la competició després que el curs passat quedés eliminat als despatxos només començar per alineació indeguda, s’ha plantat entre els quatre millors d’aquesta edició després de golejar (8-0) el Sevilla. Ha estat una piconadora l’equip entrenat per Jonatan Giráldez, que al descans ja guanyava per 6-0.

D’aquesta manera, la superioritat blaugrana s’ha fet notar aviat. Salma Paralluelo (6’) amb un xut des de la frontal que ha desviat una defensa visitant ha obert una llauna que no s’ha tornat a tapar. Aitana, que n’ha fet dos (16’ i 59’), Mariona, que també n’ha marcat un parell (18’ i 33’), Salma (37’) una altra vegada, Caroline Graham (40’) i Ari Arias (77’), han vist porteria per contribuir al què ha estat una golejada d’escàndol.

El sorteig de semifinals serà divendres (13h) on, a més del Barça, també hi serà l’Athletic Club, que s’ha imposat a l’UD Tenerife als penals després d’empatar a un (1-1, 7-6). Els dos finalistes restants sortiran del Llevant- Real Sociedad i l’Atlético- Real Madrid que es disputen demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)