Barça

Rosell: “A València hem de demostrar que som un gran país”

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, demana a l'afició “seny i rauxa” i es mostra convençut de la victòria blaugrana a Mestalla

El director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, augura “un partit tens que es decidirà pels petits detalls”

L'expedició blaugrana ja viatja cap a València

Ja ha arribat el dia de la final. L'equip ha sortit del Camp Nou a les 10 hores, i ja ha agafat l'avió que ha d'aterrar a València a les 11 hores. A l'Airbus 330, hi viatgen 261 passatgers, entre els quals hi ha 30 aficionats i uns 40 periodistes, a banda de jugadors, patrocinadors i directius.

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, encapçala l'expedició blaugrana, i ja ha fet una crida al seny i la rauxa, i ha demanat a l'afició blaugrana que segueixi l'exemple dels jugadors i del tècnic del Barça, ja que “són un model en actitud i comportament”.

“Demano a tots els aficionats que es desplacin a València que demostrem que som un gran país”, ha dit Rosell en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Un cop a València, el primer equip es dirigirà cap a l'hotel Westin, on dinarà i on s'allotjarà fins poc abans de l'hora del partit (21.30 hores). Cal recordar que l'equip tornarà dijous al migdia a Barcelona.

Per a Rosell, no hi ha cap dubte que aquesta nit els blaugranes guanyaran la final de la Copa del Rei a Mestalla. Segons ha assegurat, “serem campions amb seny”. No obstant, ha admès que espera un partit tens, “amb la tensió normal a qualsevol final”.

El president blaugrana creu que el partit de dissabte, que ja va enfrontar el Barça i el Reial Madrid, “no va ser gaire bo, va ser el típic clàssic”. I de cara a aquesta nit, Rosell creu que l'afició blaugrana, com és habitual, sentirà els mateixos nervis.

Per la seva banda, el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, espera una final de Copa del Rei “molt igualada” i “un partit tens que es decidirà pels petits detalls”. Des de l'aeroport, tot just abans de sortir amb l'expedició blaugrana de camí a València, el director esportiu del club ha explicat que aquest partit “per sobre de tot ha de ser una festa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)