Barça

El Barça ja és a València

L'expedició blaugrana, encapçalada per Pep Guardiola, ha arribat a València poc després de les 12 del migdia

Hi han anat tots els jugadors del primer equip, inclosos els lesionats Bojan Krkic i Eric Abidal

En total s'espera la presència d'uns 20.000 seguidors barcelonistes a Mestalla

L'expedició del Barça, plantilla completa, inclosos els lesionats i els jugadors del filial que han participat en la competició, ja ha arribat a València. El viatge s'ha iniciat a primera hora del matí per jugar aquesta nit la final de la Copa del Rei, una estada de poc més de 24 hores, ja que el retorn està previst per a les 13.00 hores de demà, dijous, independentment del resultat del partit.

L'expedició blaugrana, encapçalada pel president Sandro Rosell i tota la junta directiva, ha aterrat passat les 12 hores. Després, el primer equip s'ha dirigit cap a l'hotel Westin, on l'esperaven uns 500 aficionats. Allà dinarà i on s'allotjarà fins poc abans de l'hora del partit (21.30 hores).

Des de la sortida del Camp Nou, on els jugadors estaven convocats, un nombrós grup d'aficionats ha escortat l'autobús de l'equip fins a l'aeroport del Prat. L'avió, un Airbus 330 amb capacitat per a 261 passatgers i batejat amb el nom del cantant David Bisbal, un reconegut seguidor barcelonista, ha estat l'encarregat de transportar els jugadors blaugrana, familiars, periodistes i uns pocs seguidors fins a València.

En total s'espera la presència d'uns 20.000 seguidors barcelonistes a Mestalla, uns aficionats que viatgen majoritàriament per tren i carretera aprofitant la proximitat de Barcelona amb València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)