Barça

L'afició comença a omplir València de color blaugrana

Els primers culers han arribat entre aquest dimarts i dimecres al matí per veure la final de la Copa del Rei

Ales 13.30h d'aquest dimecres arriba el primer tren que Renfe ha disposat expressament per al partit ple d'aficionats blaugrana

L'afició culer comença a omplir de blaugrana els carrers de València. La previsió és que arribin més de 20.000 aficionats per assistir a la final de la Copa del Rei d'aquest vespre entre el F.C. Barcelona i el Reial Madrid a l'estadi de Mestalla. Cotxes particulars, autobusos i tren són els mitjans de transport escollits pels aficionats. Aquest dimecres a les 09.59h ha arribat el primer tren provinent de Barcelona amb desenes d'aficionats optimistes i confiats en la victòria del seu equip.

És el cas de Paola, de Barcelona, una de les aficionades que ha arribat aquest dimecres amb l'Euromed de les 09.59h a l'estació Joaquim Sorolla de València. Aquesta aficionada blaugrana creu que el F.C. Barcelona guanyarà 4-1 amb gols de Messi, Xavi i Villa. “Jugarem millor que el dissabte” assegura tot desitjant “a mi m'agradaria que marqués primer el Cristiano Ronaldo i que després marquéssim quatre gols”.

També provinent de Barcelona, Xavier pronosticava un 3-1 amb el desig “que es destapi Villa”, que arrossega nou partits sense veure porteria. Xavier també ha confiat en la bona actuació de l'àrbitre “si es porten bé i es treuen el color blanc de la samarreta, hi haurà gols”.

Al seu costat, el Cristian, d'Arenys de Munt, es mostrava una mica menys optimista en el pronòstic “Anirà una mica més disputat, guanyarem 2-1 o 3-1”, augurava, “i el que marcarà segur serà el Messi”. Aquest aficionat considera que si marca primer el Reial Madrid serà difícil de superar i que el blaugrana patiran. “En una final sempre pateixes però dependrà de qui marqui primer, si marquen nosaltres primer, serà fàcil”, assegura.

No serà fins a les 13.30h d'aquest dimecres quan arribi el primer tren que Renfe ha disposat expressament per al partit i que anirà ple d'aficionats blaugrana. S'espera que més de 20.000 culés assisteixin a la final de la Copa del Rei a Mestalla. El F.C. Barcelona ha habilitat una zona al Campus de Tarongers de la Universitat de València per acollir els aficionats i on s'han organitzat concerts i activitats fins les 20h d'aquest vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)