Espanyol

Una parella per creure-hi

Espanyol. Joselu i Braithwaite s’han convertit en les noves estrelles dels periquitos, amb cinc gols en cinc partits entre tots dos

Amb la marxa del que ha estat el pitxitxi dels dos últims anys a l’Espanyol, Raúl de Tomás, amb 74 gols en dues temporades, el club blanc-i-blau necessita un recanvi de garanties. Un jugador que pugui igualar aquestes xifres i, per què no, superar-les. La bona notícia és que no hauran d’esperar fins al mercat d’hivern per fitxar-lo, ja que aquest recanvi ja el tenen a la plantilla, i no només un, sinó dos. Joselu i Braithwaite, acabats d’arribar al conjunt català, s’estan convertint en les noves estrelles d’una afició que ràpidament oblidarà RDT si continuen amb el ritme amb què han començat la temporada.

Són dos davanters que ensumen el gol. Ho han fet palès en els cinc primers partits de lliga. Per ara, Joselu és el màxim golejador periquito d’aquesta campanya, amb tres dianes. La més important va arribar contra el Celta en el minut 98, ja que va permetre esgarrapar el primer punt del curs. Amb aquests números, l’exjugador de l’Alavés ha igualat la millor arrencada golejadora de tota la seva carrera, quan el 2014 amb el Hannover 96 alemany va marcar tres dianes en tan sols dos partits.

En el cas de Braithwaite, ha estat arribar i moldre. Dos partits i dos gols. Es va estrenar contra l’Athletic amb una diana que va donar els tres punts als blanc-i-blaus. L’últim jugador que va marcar gols en els seus primers partits va ser precisament RDT, que no només va marcar en els dos primers, sinó que va allargar la ratxa fins a cinc partits. Aquest és el repte que ara té el danès.

No ha estat la millor arrencada quant a resultats, però sí que l’afició ja té una parella per creure-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)