Franja TV3

Diumenge, 22 abril de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Cinema i religió
El programa entrevista Joan-Andreu Rocha, doctor en Ciències de la Comunicació, doctor en Història de les Religions i coordinador del Fons Filmogràfic de les Religions. Amb ell es reflexiona sobre si el cinema és una bona eina per transmetre el missatge religiós, quines tradicions han sabut utilitzar més el setè art i si les pel·lícules creen estereotips sobre les religions.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Mariano Rajoy i Íñigo Méndez de Vigo compareixen davant de membres del seu partit per parlar de les noves polítiques dels populars. Tanmateix, de sobte, una emergència mèdica interromp el míting. Jaume Alonso-Cuevillas rep un nou aliat en la defensa de Puigdemont: Cristóbal Montoro. A més, Ada Colau està preocupada perquè algunes de les seves propostes per a la ciutat de Barcelona han estat tombades per l'oposició. És per això que Gerardo Pisarello decideix endur-se-la a una discoteca per millorar les seves arts de seducció.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
Els tertulians del Chiringuito estudien al mil·límetre la que ja està considerada la jugada més polèmica dels últims temps. Repeteixen la jugada des de tots els angles per saber si s'hauria d'haver sancionat amb targeta vermella. El programa també escalfa motors per Sant Jordi, parodiant l'anunci de la Grossa. A més, mostra que Antonio Hidalgo passa gana a casa seva, i també s'emet un final alternatiu de la sèrie Benvinguts a la família.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: La veritat fa mal
El doctor Bennet Omalu és un neuropatòleg forense brillant emigrat als Estats Units que fa un descobriment mèdic important. La croada commovedora que emprèn el doctor Omalu el posa en perill, ja que s'enfronta a una de les institucions més poderoses del món.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Tarda de cine: Invasió a la Terra
L'any 2011, una invasió extraterrestre es converteix en una realitat terrible quan la Terra és atacada per forces desconegudes que semblen meteorits. Una rere l'altra van caient les grans ciutats del món, i Los Angeles és l'últim bastió als Estats Units. Enmig del caos, a un sergent de la Marina i als seus homes se'ls encarrega la missió de rescatar uns civils d'una zona que ha de ser bombardejada. El pilot s'ha d'enfrontar en una batalla inesperada a un enemic absolutament desconegut.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.40
Enganxats
Els convidats d'avui són el director i actor Joel Joan i l'actor Marc Martínez. A la primera part del programa es repassen els millors moments de Benvinguts a la família, ara que s'ha acabat la sèrie. També s'analitza el final obert, que apunta la possibilitat d'una segona temporada. La segona part del programa està dedicada a la sèrie Com si fos ahir, on Marc Martínez fa de Cesc.
Altres
Durada: 80'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
I ara què?
Sis mesos després que el govern espanyol suspengués l'autonomia catalana, els protagonistes d'aquest període i analistes polítics debaten sobre l'aplicació que el govern espanyol ha fet de l'article 155 i quines són les sortides a aquest atzucac institucional. Recuperar les institucions i fer política, el paper dels CDRs, la desobediència i la no violència, l'activisme social i la seva persecució, la situació dels presos polítics i l'exili són els eixos pels quals es mou el reportatge.
Altres
Durada: 45'
22.45
This Is Art
Gelosia
La gelosia és un sentiment terriblement destructiu que arriba a tothom en un moment o un altre. En aquest capítol es mostra una infinitat d'obres i artistes gelosos i, observant-los, s'intenta trobar una manera de lluitar contra la gelosia.
Altres
Durada: 45'
23.30
El divan
La periodista Rosa Maria Calaf és una reportera amb majúscules. Ha estat en més de 170 països. Els ha visitat per conèixer la seva gent, explicar què passa i com es viu allà. Escoltar-la és un viatge per la memòria de tots els continents. Al programa d'avui, parla de periodisme, de política, de dones i de família.
Altres
Durada: 55'
00.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
03.00
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
My Friend Marcko. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Delta Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'