Franja La 2

Diumenge, 22 abril de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
SMR Cuenca Coro RTVE 2018 (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Israel celebra su 70 aniversario
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
De qué habla el Corán
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La libertad en la Biblia
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Llamados a ser santos
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La apuesta por la nueva evangelización, Zamora
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Colegio Nuestra Señora del Pilar
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Dominicas de Salamanca
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El legado
El documental aborda un recorregut pel territori espanyol a la recerca dels orígens del concepte patrimoni i la seva evolució, alhora que narra els riscos que aquesta herència pateix recollint diferents reflexions sobre aquest tresor col·lectiu des de diferents perspectives, com la gestió o la restauració.
Documentals
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 40'
13.35
Conecta con el mercado
República Dominicana
En aquest programa es mostren les històries d'internacionalització de més de 60 empreses espanyoles a Mèxic, la Xina, l'Índia, els Estats Units, Sud-àfrica i els Emirats Àrabs Units-Qatar.
Altres
Durada: 30'
14.05
Los tesoros del Indo
La otra cara del Taj Mahal
A través de Sona Datta, es mostra el que els mongols van crear, l'imperi més famós i enlluernador, el Taj Mahal.
Documentals
Durada: 45'
14.50
Ruta Vía de la Plata
Calzada a cielo abierto
A Béjar, la càmera troba l'imponent palau dels ducs, molt ben usat ara com a institut d'ensenyament, i modernes indústries tèxtils entre les cendres d'altres, arruïnades pels temps.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Una hermandad de osos: En los bosques de Escandinavia (I), Una hermandad de osos: En los bosques de Escandinavia (II) i El río del cielo
Documentals
Durada: 145'
18.40
El bosque protector
Fauna amenazada: águila perdicera
Es mostren les actuacions de l'home sobre el bosc al llarg de la història per millorar l'hàbitat amb un sentit de respecte ecològic.
Documentals
Durada: 25'
19.05
Turismo rural en el mundo
Malta. La isla de los caballeros de Malta
Es presenta un lloc inexpugnable a través dels segles. Al cor del mar Mediterrani, entre les costes de Tunísia i Sicília, hi ha la república de Malta, arxipèlag format per tres illes.
Documentals
Durada: 35'
19.40
El documental de La 2
Inclou La gran odisea de la humanidad: La última etapa: La ment humana va néixer a les costes de l'Àfrica. Els éssers humans estan estretament units al mar. El programa es pregunta com va arribar l'espècie humana als continents que estaven a l'altra banda de l'oceà.
Documentals
Durada: 55'
20.35
Punjab: la tierra de los cinco ríos
En persa, Panjab significa la terra dels cinc rius. Aquest estat, situat al nord-oest de l'Índia, és el graner del país i un dels més rics i desconeguts de l'eterna Índia. El Panjab és la terra dels maharajàs i el lloc de naixement de la religió sikh.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Ciencia forense
El asesino del círculo
Castelló, dècada dels 90. Una noia desapareix de matinada. Mesos més tard el seu cos és trobat per un caçador. En paral·lel apareixen tres cadàvers de dones en avançat estat de descomposició. La teoria del cercle de Canter és clau per aclarir els fets.
Documentals
Durada: 55'
22.25
Versión española: Cerca de tu casa
Tardor del 2007. La Sonia és una jove de 30 anys que després de perdre la feina no pot fer front al pagament de la hipoteca. Un empleat d'una oficina bancària s'enfronta al drama de deixar sense casa els seus veïns de tota la vida. Un policia viu turmentat perquè ha de treure famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer. Aquestes són algunes de les situacions que se succeeixen en aquesta història de lluita, solidaritat i esperança.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.40
Vera
Muerte de un hombre de familia
El cos de John Shearwood és trobat en un riu. Les marques del seu cos indiquen que no va ser un suïcidi. La dona i el germà creien que estava de viatge a Dublín per negocis, i l'investigador de contraban Owen Preece els informa que treballava per a ell com a infiltrat.
Sèries
Durada: 90'
02.10
El círculo maléfico de Hitler
Héroes e inadaptados
La història del cercle de confiança de Hitler comença els últims dies de la Primera Guerra Mundial. Herois de guerra, treballadors marginats, un dramaturg ric i un veterà enigmàtic anomenat Adolf Hitler creen un moviment impulsat per la mitologia i el racisme.
Documentals
Durada: 55'
03.05
Depresión, una nueva esperanza
Gairebé una de cada cinc persones pateix una depressió almenys una vegada a la vida. En molts casos, el sistema immunològic està fora de control. Fins i tot la més lleu inflamació a qualsevol part del cos pot afectar el cervell. La depressió s'ha investigat durant molts anys. Així i tot, no s'ha aconseguit entendre en totes les seves facetes.
Documentals
Durada: 55'
04.00
¿Verdadero o falso?
Mentir és una cosa innata en l'ésser humà, però de vegades hi ha gent que construeix la seva vida al voltant d'un engany. Aquest és el cas d'Enric Marco que, durant anys, es va fer passar per un supervivent dels camps de concentració nazis, o d'Alicia Esteve, que va aconseguir convèncer tothom que havia viscut una tragèdia en els atemptats de l'11 de setembre.
Documentals
Durada: 55'
04.55
En busca de esplendores secretos
Benín: viaje a los orígenes del vudú
Al segle XVII, a l'actual república de Benín, es va forjar una nova religió, el vudú. Philippe Charlier convida els espectadors a un viatge pels orígens del vudú, una religió sovint desacreditada, quan no demonitzada, que després va emigrar a Amèrica amb els esclaus.
Documentals
Durada: 30'
05.25
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'